Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Kurban Baba'sı Ali Seçkiner Alıcı kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Kurban Baba'sı karakterini kim oynuyor? Ali Seçkiner Alıcı kim,?

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Kurban Baba’sı Ali Seçkiner Alıcı kimdir? ATV’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Kurban Baba rolünü üstlenen Ali Seçkiner Alıcı, izleyicilerin merakını çekti. Peki, Ali Seçkiner Alıcı kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Kurban Baba'sı Ali Seçkiner Alıcı kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Kurban Baba'sı karakterini kim oynuyor? Ali Seçkiner Alıcı  kim,?

atv’nin reyting rekortmeni dizisi  Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezona bomba gibi giriş yapacak. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizide Kurban Baba karakterini Ali Seçkiner Alıcı canlandırıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam Kurban Baba kimdir? Ali Seçkiner Alıcı kimdir? nereli? Kaç yaşında? Evli mi? İnstangram adresi ne?

Ben Bu Cihana Sığmazam Kurban Baba kimdir? Kurban Baba karakterini kim oynuyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Kurban Baba karakterini Ali Seçkiner Alıcı canlandırıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Kurban Baba'sı Ali Seçkiner Alıcı kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Kurban Baba'sı karakterini kim oynuyor? Ali Seçkiner Alıcı  kim,? - Resim : 1

 

ATV’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 20 Eylül Salı akşamı yayın hayatına başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Işıl Yücesoy, Hakan Karahan, Ragıp Savaş, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Kerem Kupacı, Ziya Kürküt, Pelin Uluksar, Mina Derman gibi isimler yer alıyor. Dizide Kurban Baba karakterini canlandıran oyuncu Ali Seçkiner Alıcı ise dikkatleri üzerine çekti.

Ali Seçkiner Alıcı kimdir? Ali Seçkiner Alıcı, 3 Temmuz 1965’te Kars’ta doğdu. Müzisyen, besteci, şarkıcı, oyuncu ve müzik yapımcısı olan Alıcı, Gazi Üniversitesi Müzik Bölümü mezunu. 1989 yılına kadar müzik öğretmenliği yapan Alıcı, Ankara Üniversitesi Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünde ve Halk Evleri Sanat Atölyelerinde toplu ve bireysel ses dersleri verdi. Devlet Çoksesli Korosu’nda görev alan Alıcı, aynı zamanda tiyatro oyuncusudur.

Ali Seçkiner Alıcı’nın rol aldığı dizi ve sinema filmleri arasında Bir Aile Hikayesi, Arıza, 50M2, Yargı, Oğlum, Kuş Uçuşu gibi yapımlar bulunuyor. Ayrıca Alıcı, Mahmut Fazıl Coşkun’un 75. Venedik Film Festivali’nde yarışan Anons filmi ve Çağıl Bocut’un ilk uzun metraj filmi Sardunya’da da başrol oynadı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Kurban Baba karakterini canlandıran Ali Seçkiner Alıcı, Cezayir’in en güvenilir dostlarından biridir. Derin ve öz konuşan bir adam olan Kurban Baba, Cezayir’in hayatını kurtardığı için ona minnettardır. Kurban Baba’nın hayatında ise bir sır vardır.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Kurban Baba'sı Ali Seçkiner Alıcı kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Kurban Baba'sı karakterini kim oynuyor? Ali Seçkiner Alıcı  kim,? - Resim : 2