Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Gardaşov'u Ozan Akbaba kimdir? Gerçek adı ne? İşte hayat hikayesi

Gardaşov kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncu kadrosuna Emir Gardaşov karakteri girdi. Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Gardaşov'u gerçek adı Ozan Akbaba kimdir? araştırılıyor. BBCS Emir Gardaşov kimdir? Ozan Akbaba kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gardaşov Ozan Akbaba hayat hikayesi...

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Gardaşov'u Ozan Akbaba kimdir? Gerçek adı ne? İşte hayat hikayesi

BBCS yani Ben Bu Cihana Sığmazam'un Gardaşov'u diziye damga vurmaya başladı. Emir Gardaşov'un gerçek adı Ozan Akbaba olarak bilinen usta oyuncunun hayat hikayesi araştırılıyor. Peki, BBCS Emir Gardaşov kimdir? Ozan Akbaba kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gardaşov Ozan Akbaba hayat hikayesi...

BBCS Emir Gardaşov'u kimdir? Ozan Akbaba kimdir?

Usta oyuncu Ozan Akbaba, ATV'nin dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncu kadrosuna 48. Bölüm ile dahil oldu. Akbaba, dizide Azeri iş insanı Emir Gardaşov karakterini canlandıracak. Bu gelişme izleyicileri heyecanlandırdığı gibi Emir Gardaşov kimdir? sorusunun cevabının araştırılmasına neden oldu. Emir Gardaşov'un gerçek hayattaki isminin Ozan Akbaba olduğu izleyici tarafından biliniyor. Dizi karakteri Emir Gardaşov kimdir? sorusunun yanıtı kadar Ozan Akbaba kimdir? Ozan Akbaba kaç yaşında, nereli? yanıtı da merak ediliyor ve içeriğimizde verilmiştir...

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Gardaşov'u Ozan Akbaba kimdir? Gerçek adı ne? İşte hayat hikayesi - Resim : 1

Ben Bu Cihana Sığmazam Emir Gardaşov, Ben Bu Cihana Sığmazam 48. Bölümü ile Cezayir Türk'e yardım etmek için Türkiye'ye geldi. Cezayir'in silah ticaretinde önemli bir rol oynayacak olan Emir Gardaşov, dizinin seyrini değiştirecek karakterlerden biri olarak öne çıktı. 

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Gardaşov'u Ozan Akbaba kimdir? Gerçek adı ne? İşte hayat hikayesi - Resim : 2

Ozan Akbaba'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine Emir Gardaşov karakteriyle dahil olması, dizinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Akbaba'nın yeni bölüm fragmanındaki sahnesi sosyal medyada da gündem oldu. Özet olarak, Ozan Akbaba'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine dahil olması, Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncu kadrosunu güçlendirecek ve seyirciyi heyecanlandıracak. 

Peki, Gardaşov kimdir sorusuna gelecek olursak şunları söyleyebiliriz;

Azeri iş insanı. Dünyanın en büyük 10 nakliyat şirketinden biri olan "Gardaşov Şirketler Grubu"nun sahibidir. Azerbaycan Yüksek Harp Okulu'ndan mezun olmuş, daha sonra Azerbaycan Özel Kuvvetleri'ne katılarak 2008 Karabağ Ağdere çatışmalarında yer almıştır. 2012 yılında babasının ölümü üzerine "Gardaşov Şirketler Grubu"nun başına geçer. Emiraslan, Cezayir Türk'le Türkmenistandaki faaliyetleri sırasında tanışmıştır. İkilinin arkadaşlığı kısa zamanda dostluğa dönüşür.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Gardaşov'u Ozan Akbaba kimdir? Gerçek adı ne? İşte hayat hikayesi - Resim : 3

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Emir Gardaşov karakterini canlandıran Ozan Akbaba'nın gerçek hayat hikayesi de bir yandan araştırılıyor.

Ozan Akbaba Kimdir?

Ozan Akbaba 9 Haziran 1982 yılında Kars'ta doğmuştur. 

Akbaba, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümünden mezun oldu. 2005 yılından itibaren sinema, dizi ve tiyatro projelerinde rol alıyor. 

Ayrıca, 2014 yılında Sıla'nın Yeni Ay albümünde yer alan "Vaziyetler" isimli şarkının video klibinde oynadı. Oyuncu, 2015-2021 yılları arasında ATV'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırdı ve çok sevildi. 

Ozan Akbaba aynı zamanda müsait zamanlarında kendisine ait marangozunda ahşap işleriyle uğraşıyor. 

Buket Arıkan ile evli olan Ozan Akbaba'nın bir çocuğu vardır. 

Ozan Akbaba'nın Instagram'da @ozanakbaba kullanıcı adıyla yer alıyor.

Ozan Akbaba'nın Oynadığı Diziler:

2006 - Kırık Kanatlar
2007 - Kavak Yelleri
2011 - Cennetin Sırları
2012-2013 - Kuzey Güney
2013 - Güldür Güldür
2014 - Arka Sokaklar
2015 - Poyraz Karayel
2015-2021 - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
2022-2023 - Kasaba Doktoru
2023-Ben Bu Cihana Sığmazam

Ozan Akbaba'nın Oynadığı Filmler:

2013 - Bir Hikayem Var
2013 - Yarım Kalan Mucize
2014 - Mutlak Adalet
2014 - Sürgün İnek
2014 - Ammar: Cin Tarikatı
2014 - Kadir ve Kardeşleri
2015 - Krallar Kulübü
2015 - Abluka
2019 - Aman Reis Duymasın
2022 - Anka