Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla'yı kim oynuyor? Ebru Özkan'ın kocası ünlü oyuncu çıktı: BBCS Leyla kimdir, nereli kaç yaşında? Gerçek ismi ne?

atv ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir'in eşi olan Leyla karakteri araştırılıyor. Son bölümlerde oyunculuğuya ön plana çıkan Leyla karakteri ise merak ediliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Leyla karakterini 1978 Ankara doğumlu olan Ebru Özkan canlanıdırmaktadır. Güzel oyuncu birçok dizide rol almıştır. Peki BBCS Leyla Türk kimdir, BBCS Leyla kiminle evli?

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla'yı kim oynuyor? Ebru Özkan'ın kocası ünlü oyuncu çıktı: BBCS Leyla kimdir, nereli kaç yaşında? Gerçek ismi ne?

atv'nin fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları merak ediliyor. Dizide Cezayir Türk'ün eşini canlandıran Leyla Türk ise merak konusu oldu. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan paylaşmaktadır. Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla ölecek mi? araştırılıyor. Peki Leyla Türk kimdir? BBCS Leyla kaç yaşında? BBCS Leyla nereli? BBCS Leyla Türk diziden ayrılacak mı? Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla'nın Instagram adresi ne? sorularının cevabına gelin hep birlikta bakalım.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM LEYLA KİM? BBCS LEYLA'YI KİM OYNUYOR?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Leyla karakterini 1978 Ankara doğumlu olan Ebru Özkan canlanıdırmaktadır.

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla'yı kim oynuyor? Ebru Özkan'ın kocası ünlü oyuncu çıktı: BBCS Leyla kimdir, nereli kaç yaşında? Gerçek ismi ne? - Resim : 1

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM LEYLA TÜRK KİMDİR?

Cezayir Türk'le evlenmeyi kabul ettiğinde hayatının ne kadar zor geçeceğini bilen ama en başından bunu göze almış yürekli ve asil bir kadın. Ona, kocasının ölüm haberiyle, hamile kaldığının haberini aynı gün aldıran kadere, yerinde bir başkası olsa küser ama o Leyla Türk'tür. Cezayir Türk'ün hayat arkadaşı, yoldaşı, sırdaşı…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM LEYLA EBRU ÖZKAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Ebru Özkan, 18 Kasım 1978'de Ankara'da doğdu. İlkokul eğitimini Ankara'da, orta ve lise eğitimini Nevşehir'de tamamladı. Lise eğitiminden sonra İstanbul'a yerleşti. Bilkent Üniversitesi'nde burslu olarak başladığı üniversite eğitimine Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Yüksekokulu'nda devam ederek buradan mezun olmuştur. Tiyatro eğitimine ilkokul düzeyinde başladı ve ilk olarak Milli Piyango adlı oyunu yazdı . Üniversite eğitimine devam ederken Gözyaşı Çetesi dizisinde oyunculuğa başlamıştır ve Yetkin Dikinciler ile birlikte iki kez fantastik çocuk dizisi "Kara İnci" dizisinde oynadı.  Ayrıca bir dizi modelleme işi vardı.

Özkan, klasik romandan uyarlanan Hanımın Çiftliği'ndeki Halide rolüyle ön plana çıktı. Televizyon kariyerine Not Defteri adlı gençlik dizisinde Suna karakterini canlandırarak devam etmiştir. Haluk Bilginer ile "Bayan Doubtfire" dizisinin Hayatımın Rolü uyarlamasında oynadı.

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla'yı kim oynuyor? Ebru Özkan'ın kocası ünlü oyuncu çıktı: BBCS Leyla kimdir, nereli kaç yaşında? Gerçek ismi ne? - Resim : 2

2014-2017 yılları arasında yayınlanan ve 3 sezon süren Paramparça dizisinde Dilara karakterini canlandırmıştır .

2018 yılında “Falcon Crest” uyarlaması olan Şahin Tepesi dizisinde Melek karakterini canlandırmıştır . Daha sonra House, MD dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinde İpek Tekin rolünü üstlenmiştir. 2021 yılında İpek Tekin rolüyle Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti. Daha sonra Sayın Yargıç uyarlaması olan Hakim dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaştı .

Hekimoğlu dizisinde başrolü paylaştığı Timuçin Esen ile birlikte Disney+ dizisi Ben Gri'de rol almıştır. 2023 yılında Netflix orijinal dizisi Şahmaran'da Çavgeş isimli mistik bir karakteri canlandırmıştır.

Şimdilerde ise Ben Bu Cihana Sığmazam'da Leyla Türk karakterini canlandırmaktadır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM LEYLA EBRU ÖZKAN KİMİNLE EVLİ?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Leyla Türk karakterini canlandıran Ebru Özkan ünlü oyuncu Erkan Saban ile evlidir.

 Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla'yı kim oynuyor? Ebru Özkan'ın kocası ünlü oyuncu çıktı: BBCS Leyla kimdir, nereli kaç yaşında? Gerçek ismi ne? - Resim : 3

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM LEYLA EBRU ÖZKAN NERELİ KAÇ YAŞINDA?

BBCS'da Leyla karakterine hayat veren Ebru Özkan, 18 Kasım 1978'de Ankara'da doğdu. Ebru Özkan 45 yaşındadır.