Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki “Vedat” kimdir? BBCS Vedat'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? BBCS'ın Vedat'ın hayatı ve kariyeri

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Vedat karakterini canlandıran Ozan Ayhan'ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Ben Bu cihana Sığmazam dizisinin Vedat'ı Ozan Ayhan kimdir, kaç yaşında? Vedat'ı kim oynuyor? BBCS Vedat mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? İşte, Ozan Ayhan biyografisi ve rol aldığı yapımlar.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki “Vedat” kimdir? BBCS Vedat'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? BBCS'ın Vedat'ın hayatı ve kariyeri

“Ben Bu Cihana Sığmazam”, atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı, Hakan Karahan, Ragıp Savaş ve Erkan Sever’in paylaştığı bir aksiyon-dram dizisidir. Dizinin konusu, 15 yıl önce öldü gösterilerek Özbekistan’a giderek Temur Turan adıyla orada kendine yeni bir yaşam kuran Cezayir Türk’ün (Oktay Kaynarca), kızının kaçırılması üzerine Türkiye’ye dönmesi ve eski düşmanlarıyla yeniden karşı karşıya gelmesidir.

Dizide Cezayir Türk’ün avukatı Berfin'in eski eşi olan Vedat karakterini ise başarılı oyuncu Ozan Ayhan canlandırıyor. Peki Ozan Ayhan kimdir? Oyuncunun hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler haberimizde.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki “Vedat” kimdir? BBCS Vedat'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? BBCS'ın Vedat'ın hayatı ve kariyeri - Resim : 1

  • Ben Bu Cihana Sığmazam Vedat kimdir?

    • Vedat, “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde Berfin'in eski eşi ve Berfin’in üvey babası olan karakterdir. Vedat’ı oyuncu Ozan Ayhan canlandırıyor.

Ozan Ayhan, şu anda atv’de yayınlanan “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde Vedat karakterini canlandırıyor. Vedat, Berfin’in eski eşidir.. Vedat, Berfin'i çok sevmesine rağmen, eski eşinin Cezayir'e yakınlaşmasından rahatsız olur. Vedat, Cezayir Türk’ün tarafını tutan amcasını öldürür ve artık dönüşü olmayan bir yola girer

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki “Vedat” kimdir? BBCS Vedat'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? BBCS'ın Vedat'ın hayatı ve kariyeri - Resim : 2

Ozan Ayhan Kimdir?

Türk tiyatro ve dizi dünyasının saygın isimlerinden biri olan Ozan Ayhan, 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan 2004 yılında birincilikle mezun olmasıyla eğitim hayatına dikkat çekici bir başlangıç yapmıştır.

Başarılı Tiyatro Kariyeri Ozan Ayhan'ın tiyatro kariyeri, 1999 yılında başlamış ve o günden itibaren birçok oyun ve tiyatro çalışmasında rol almıştır. Sahne yeteneği ve hakimiyeti, hem Türkiye'de hem de uluslararası arenada birçok tiyatro oyununda sahne almasına olanak tanımıştır. 2004 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda öğretim üyeliği ile eğitim alanında da yüksek başarılar elde etmiştir.

Uluslararası Arenada İz Bırakan Bir Sanatçı Ozan Ayhan, 2006 yılında Avrupa Birliği fonlarından kazandığı bursla Fransa'da tiyatro araştırmalarına devam etmiştir. Bu sayede uluslararası düzeyde de tanınan bir isim olmuştur.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki “Vedat” kimdir? BBCS Vedat'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? BBCS'ın Vedat'ın hayatı ve kariyeri - Resim : 3

Televizyon ve Sinema Kariyeri Sanat kariyerini sadece tiyatro sahneleriyle sınırlamayan Ayhan, televizyon dünyasında da kendine sağlam bir yer edinmiştir. "Vatanım Sensin," "Jet Sosyete," "Menajerimi Ara," "Ali'nin Tabiatı," "Yalancı" gibi birçok film ve dizi projesindeki başarılı performanslarıyla izleyicilerin takdirini kazanmıştır.

42 Yaşında Başarılı Bir Kariyer Ozan Ayhan'ın doğum tarihi itibariyle 2023 yılında 42 yaşında olduğu bilinmektedir. Başarıları, yeteneği ve katkılarıyla Türk eğlence endüstrisindeki önemli bir figür olarak varlığını sürdürmektedir.