Ben Bu Cihana Sığmazam Berfin'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Ben Bu Cihana Sığmazam Berfin kimdir, kaç yaşında? BBCS Berfin'in Instagram'ı ne?

Atv ekranlarında yayınlanan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinde Berfin karakterini canlandıran Nilay Cafer, izleyicilerin merakını uyandırıyor. Güzel ve başarılı oyuncu Nilay Cafer, aslen Samsunlu olup resim öğretmenliği mezunudur. Oyunculuk kariyerine Parmaklıklar Ardında dizisiyle başlayan Nilay Cafer, birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır. 2017 yılında beyin ameliyatı geçiren Nilay Cafer, aynı zamanda takı tasarımcısıdır. Peki BBCS Berfin kimdir?

Ben Bu Cihana Sığmazam Berfin'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Ben Bu Cihana Sığmazam Berfin kimdir, kaç yaşında? BBCS Berfin'in Instagram'ı ne?

Nilay Cafer, şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinde Berfin karakterini canlandırıyor. Dizide, yazar olan ve aşkı arayan Berfin'in hayatı, bir gün karşısına çıkan bir adamla değişiyor. Nilay Cafer, dizideki rolü için "Berfin çok güzel bir karakter. Onu oynamak çok keyifli. Dizide aşkın gücünü ve mucizesini anlatıyoruz" dedi. İşte BBCS'ım Berfin'i Nilay Cafer hakkında merak edilenler

Samsun'da Doğdu, Resim Öğretmeni Oldu

Nilay Cafer, 4 Kasım 1988 tarihinde Samsun'da doğdu. Mertcan Cafer isminde bir erkek kardeşi vardır. Samsun Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi'ni bitiren Nilay Cafer, resim öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Resim öğretmenliği yapmak istemeyen Nilay Cafer, fotoğrafçılık kursu, tiyatro ve yüzme ile ilgilendi.

Nilay Cafer kimdir?

Ben Bu Cihana Sığmazam Berfin'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Ben Bu Cihana Sığmazam Berfin kimdir, kaç yaşında? BBCS Berfin'in Instagram'ı ne? - Resim : 2

Nilay Cafer, 1988 doğumlu güzel ve başarılı bir oyuncudur. Aslen Samsunlu olup resim öğretmenliği mezunudur. Oyunculuk kariyerine Parmaklıklar Ardında dizisiyle başlamıştır.

Nilay Cafer nerelidir?

Nilay Cafer, Samsun'da doğmuş ve büyümüştür.

Nilay Cafer kaç yaşındadır?

Nilay Cafer, 4 Kasım 1988 tarihinde doğduğu için 34 yaşındadır.

Nilay Cafer boyu ve kilosu kaçtır?

Nilay Cafer'in boyu 1.70 cm, kilosu ise 55'tir.

Nilay Cafer burcu nedir?

Nilay Cafer, Akrep burcudur.

Parmaklıklar Ardında Dizisiyle Oyunculuğa Başladı

Nilay Cafer, oyunculuk kariyerine tesadüfen başladı. Sinop'ta oturan dayısının yanına gittiği bir dönemde, orada çekimleri süren Parmaklıklar Ardında dizisinde dikkatleri üzerine çekti ve oyunculuk teklifi aldı. Böylece ilk dizi deneyimini yaşadı.

Nilay Cafer, daha sonra İstanbul'a taşındı ve oyunculuk eğitimi aldı. Fatma Gül'ün Suçu Ne, Aşktan Kaçılmaz, Her Şey Yolunda Merkez, Unutulmaz, Yunus Emre: Aşkın Sesi ve Araf gibi dizilerde rol aldı. 2015 yılında ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Şehrin Melekleri isimli dizide bayan bir polis İdil Gündoğan karakterini canlandırdı.

2014 yılında ise Yunus Emre: Aşkın Sesi isimli sinema filminde Balım Kız karakterine hayat verdi. Oyunculuk dünyasında en beğendiği oyuncular arasında Binnur Kaya ve Şener Şen yer aldığını söyledi.

Ben Bu Cihana Sığmazam Berfin'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Ben Bu Cihana Sığmazam Berfin kimdir, kaç yaşında? BBCS Berfin'in Instagram'ı ne? - Resim : 4

Beyin Ameliyatı Geçirdi, Takı Tasarımcısı Oldu

Nilay Cafer, 2017 yılında beyin ameliyatı geçirdi. Migreni olduğunu ve migren ameliyatı ile birlikte beyninde toplar damarda bulunan pıhtının alındığını belirtti. 9.5 saatlik uzun ve zorlu bir ameliyatın başarılı geçmesi ve ardından 8 aylık iyileşme sürecinin neticesinde hayatına kaldığı yerden devam etti.

2014 yılında ise Yunus Emre: Aşkın Sesi isimli sinema filminde Balım Kız karakterine hayat verdi. Oyunculuk dünyasında en beğendiği oyuncular arasında Binnur Kaya ve Şener Şen yer aldığını söyledi.

O dönemde gelen hiçbir projeye olumlu yanıt veremeyen Nilay Cafer, boş durmak istemedi ve takı tasarlamaya başladı. İlerleyen süreçte ise kendi adını taşıyan Nilay Cafer Jewellery Koleksiyon Takı & Aksesuar markasını yarattı. Resim öğretmenliği bölümünden mezun olduğu için yaptığı resimler ve heykelleri de iş hayatında kullandı.