BBL Sonrası Kilo Alımı Olur mu?

BBL sonrası kilo alımı olur mu yazımızda hazırladık. BBL sonrası kilo alımı hakkında kafanızda oluşan tüm sorulara sayfamızı inceleyerek cevap bulabilir, sağlık gelişiminizi hızlandıran işlem ve yöntemleri kolayca uygulayabilirsiniz.

BBL Sonrası Kilo Alımı Olur mu?

BBL sonrası kilo alımı olmaması için operasyon sonrasında en az üç hafta doktorunuzun önerdiği korseyi banyo dışında kullanmanız tavsiye edilir. Estetik sonrası birkaç hafta uzun yürüyüş ve egzersizleri düzenli ve periyodik olarak yaparak kilo alımından uzak durmalısınız.

Brezilian Butt Lift(BBL) popo ameliyatı estetik, yuvarlak daha dik ve sık görünen bir kalçaya sahip olmanız için geliştirilen profesyonel bir ameliyattır. Bel çevresi, karın bölgesi gibi yerlerde oluşan istenmeyen yağlardan Liposuction yöntemi ile kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Poponuzun şekillendirilmesi için önemli bir uygulama olan BBL sayesinde estetik, hoş görünüm kazanarak istenmeyen yağlardan rahatlıkla kurtulabilirsiniz.

Brezilya Popo Ameliyatı( BBL ) Nedir?

Brezilya popo ameliyatı yuvarlak ve daha dik, kalkık görünen popo görüntüsü elde etmek için bacak, bel ve göbek bölgesinden fazla yağların alınarak bu yağların popo bölgesine yerleştirilmesi ile yapılan popo şekillendirici bir işlemdir. BBL sonrası kilo alımı olmadan popo büyütme, küçültme, şekillendirme, yükseltme, kalça hatlarının düzenlenmesi, basen fazlalıklarının giderilmesi, bel boşluğunda çukurlaştırma gibi pek çok uygulama bir anda yapılarak kişinin vücut sağlığı ve estetiği korunmaktadır. Estetik ameliyatı kişinin vücut görünümünün iyi ve hoş sağlıklı görünmesi için özel olarak geliştirilmiştir. Brezilya popo ameliyatı konusunda uzmanlaşmış, estetik ve plastik cerrahi profesör kadrosu, estetik ameliyatından en sağlıklı, başarılı, estetik şekilde sonuç almanız için profesyonel bir hizmet vermektedir.

BBL Nasıl Bir Uygulamadır?

BBL Sonrası Kilo Alımı Olur mu? - Resim : 1

Brezilya popo ameliyatı kişinin kendi yağ dokusundan alınabileceği gibi popo silikon protezler kullanılarak ta profesyonel şekilde gerçekleştirilebilir. Günümüzün en sık tercih edilen yöntemlerinden olan kişinin kendi yağ dokusunun kullanılarak yapıldığı popo ameliyatının birinci aşaması Liposuction yöntemi ile gerçekleştirilir. Göbek ve bel bölgesinden fazla yağ dokuları lazer ya da vaser Liposuction tekniği ile alınarak yağ dokuları popoya özenli ve hassas şekilde enjekte edilir. Liposuction yöntemi ile daha dik ve şekilli bir kalça görünümü kazanırken, vücudunuzda istenmeyen yağlardan da kısa sürede sağlıklı şekilde kurtulursunuz. Silikon protez kullanarak yapılan operasyonlarda kalça bölgesinin büyüklüğüne göre popo dokusuna zarar vermeden silikon protez deri altına yerleştirilir. BBL sonrası kilo alımı durdurma, popo küçültme ve dikleştirme operasyonlarında günümüzde yaygın olarak Liposuction yağ aldırma yöntemi tercih edilmektedir.

Etiketler: bbl, kilo alımı