Bayram Öncesi Gençleri Sevindiren Haber! Ziraat Bankkart Genç Sahiplerine 150 TL Ödeme Yapılacak!

Cebinde Bankkart Genç olan tüm gençleri ilgilendiriyor! 150 TL’ye varan ödemeler hesaplara geçecek! Bayram öncesi hemen başvurunuzu yapın! İşte detaylar…

Bayram Öncesi Gençleri Sevindiren Haber! Ziraat Bankkart Genç Sahiplerine 150 TL Ödeme Yapılacak!

Türkiye’nin köklü kamu bankası Ziraat, gençlere yönelik kampanyaları ile dikkat çekiyor. Özellikle üniversite öğrencisi birçok gencin sahip olduğu Bankkart Genç ile 150 TL kazanma şansı verilecek. 1 Temmuz 2022’den itibaren başlayan kampanya kapsamında özel fırsatlar sunulacak. Ziraat Bankası’ndan gençlere ödemeler hemen yapılmaya başlayacak. Kampanya koşullarını karşılayanlar bu fırsatlardan yararlanabilecek.

Ziraat’ten Gençlere 150 TL Ödeme Yapılacak!

Bankkart Genç sahibi müşterilere özel toplamda 150 TL’ye varan Bankkart Lira başvuru yapanların hesaplarına geçecek. Kampanya dönemi boyunca cafe, restoran, market, kırtasiye ve ofis malzemeleri alışverişlerine özel kazanç fırsatları sunulacak. Anlaşmalı yerlerden Bankkart Genç ile POS üzerinden yapılacak 500 TL’ye ulaşan alışverişlere özel 50 TL, toplamda ise 150 TL Bankkart Lira verilmesi hedefleniyor.

15 Ağustos’a Kadar Başvuru Yapılabilecek!

Bayram Öncesi Gençleri Sevindiren Haber! Ziraat Bankkart Genç Sahiplerine 150 TL Ödeme Yapılacak! - Resim : 1

Ziraat Bankası Bankkart Genç kapsamında 150 TL’ye varan ödeme gerçekleştirecek. 1 Temmuz – 15 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile gençlerin birçok farklı ihtiyacına yönelik Bankkart Lira kullanarak alışverişlerini daha kârlı hale getirmeleri sağlanacak. Kampanyaya katılmak için anlaşmalı kafe – restoran, kitap ve kırtasiye ile market alışverişlerinde 500 TL’ye ulaşan işlemler için 50 TL ve toplamda ise 150 TL ilgili kişilerin hesaplarına gönderilecek. 15 Ağustos ise son başvuru tarihi!

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Ziraat Bankası Bankkart Genç kampanyasından hemen yararlanmak isteyenlerin Bankkart Mobil uygulaması üzerinden ‘’Kampanyaya Katıl’’ butonunu kullanarak anında kampanyadan yararlanmaları mümkündür. Ayrıca GENC150 yazıp 4757’ye SMS gönderen kullanıcıların da kampanyadan yararlanmaları sağlanacak. Bankkart Lira kazanmak için alışveriş yapmadan önce kampanya süresi içinde kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

150 TL’ye varan Bankkart Lira kazanma şansı elde etmek için Bankkart Genç sahiplerinin anlaşmalı işyerlerinden POS kullanarak alışverişlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Kazanılan Bankkart Liralar ise 22 Ağustos 2022 tarihinde ilgili kişilerin hesaplarına yatırılacaktır. Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.