Bayram Bereketi ile Geldi! O Banka Düşük Faizli Emekli İhtiyaç Kredisini Duyurdu!

Gündelik hayatın çeşitli faktörler çerçevesinde giderek pahalılaşması, ayın sonunu tek maaş ile getirmeye çalışan emekli vatandaşları dara düşürdü. Bu noktada devreye giren Halk Bankası, ilgili şartları sağlayan milyonlarca emekli vatandaşa düşük faizler karşılığında ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını müjdeledi.

Bayram Bereketi ile Geldi! O Banka Düşük Faizli Emekli İhtiyaç Kredisini Duyurdu!

Halk Bankası, ekonomi piyasalarının olumsuz hareketleri ve diğer faktörler çerçevesinde giderek ağırlaşan gündelik hayat şartları karşısında mücadele vermeye çalışan tek maaşlı emekliler için düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Halk Bankası’ndan Emeklilerin Yüzlerini Güldüren Kredi Kampanyası!

Türkiye’nin en önemli kamu kurumlarından birisi olan ve geliştirdiği avantajlı kampanyalar sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Halk Bankası, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlar çerçevesinde ay sonunu getirmekte zorlanan emekli vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, “Mutlu Emekli Kredisi” başlığı altında duyurmuş olduğu kredi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Halk Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan Mutlu Emekli Kredisi kampanyasının üst limitini 100 bin TL olarak belirlendi. Banka ilgili hizmetinin başlangıç faiz oranını yüzde 1,55, azami vade sayısını ise 36 ay olarak bildirdi.

Halk Bankası Mutlu Emekli Kredisi Örnek Hesaplama Tabloları

Bayram Bereketi ile Geldi! O Banka Düşük Faizli Emekli İhtiyaç Kredisini Duyurdu! - Resim : 1

Halk Bankası emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu Mutlu Emekli Kredisi hizmeti için örnek hesaplama tablolarını yayınladı.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 25 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1,55
  • Kredi tahsis tutarı: 137,5 TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Aylık taksit tutarı: 971 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 100 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1,69
  • Kredi tahsis tutarı: 550 TL
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Aylık taksit tutarı: 5.354,73 TL

Halk Bankası Mutlu Emekli Kredisi Kampanyası Başvurusu 2022

Halk Bankası’nın emekli vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu 36 ay vadeli, 100 bin TL üst limitli emekli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilmek için öncelikle banka şubeleri, bankanın internet bankacılığı kanalı veya bankanın mobil uygulaması aracılığı ile maaş hesabının banka bünyesine taşınmasına yönelik talimat verilmesi gerekmektedir. İlgili talimatın onaylanması durumunda yine aynı başvuru kanalları üzerinden Mutlu Emekli kredisi başvurusu yapılabilmektedir.

Etiketler: halkbank, emekli kredisi