Bayern Münih - Galatasaray maçını hem YouTube'den hem de TV şifresiz yayınlayacak kanal

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 4.haftasında bu akşam 23:00'da deplasmanda Bayern Münih'in konuğu olacak. Bu kritik maçın sonucu oldukça önemli. Sporseverler bu maçı izlemek için sabırsızlanıyor. Peki, Bayern Münih-Galatasaray maçını şifresiz veren Azeri kanalı hangisi?

Bayern Münih - Galatasaray maçını hem YouTube'den hem de TV şifresiz yayınlayacak kanal

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde zorlu bir deplasmana çıkıyor. Sarı-kırmızılı ekip, A Grubu’nun 4. haftasında Almanya’nın güçlü takımı Bayern Münih ile Allianz Arena’da mücadele edecek. Galatasaray, grubun ilk maçında evinde 3-1 kaybettiği rakibini yenerek gruptan çıkma şansını artırmak istiyor.

Bayern Münih - Galatasaray maçı 8 Kasım Çarşamba günü saat 23.00’te başlayacak. Maçın yayın hakları Exxen’de bulunuyor. Exxen aboneleri, maçı canlı olarak izleyebilecek. Exxen aboneliği olmayanlar ise maçı satın alarak izleyebilecek.

Ancak maçı şifresiz olarak izlemek isteyenler için bir alternatif de var. Azerbaycan kanalı CBC Sport, Bayern Münih - Galatasaray maçını hem uydudan hem de YouTube’tan şifresiz olarak yayınlayacağını duyurdu. Uydudan izlemek için frekans ayarlarını değiştirmek gerekiyor. YouTube’tan izlemek için ise VPN kullanmak gerekiyor.