Barış Akarsu Merhaba filminin yakışıklı oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz açıkladı! “Uyumadan önce bile onu dinliyordum!”

18 Kasım tarihinde vizyona girecek olan “Barış Akarsu Merhaba” isimli film hakkında konuşan başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz, samimi açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar…

Barış Akarsu Merhaba filminin yakışıklı oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz açıkladı! “Uyumadan önce bile onu dinliyordum!”

Yıllar önce ATV ekranları aracılığı izleyicilerin evlerine konuk olan “Akademi Türkiye” isimli ses yarışmasına katılan ve hem güçlü sesi hem de tarzı ile merhum sanatçı Cem Karaca’ya benzetilen Barış Akarsu, vefatının üzerinden 15 yıl geçtikten sonra tekrar gündeme geldi.

15 yıl önce kız arkadaşı ile birlikte Bodrum’da bir trafik kazası geçirerek feci şekilde yaralanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen henüz kariyerinin başında iken hayata gözlerini yuman merhum şarkıcı Barış Akarsu, tüm sevenlerini yasa boğdu. Ölümünün üzerinden seneler geçmiş olmasına rağmen halen adından söz ettirmeyi başaran Akarsu’nun hayatını sinema perdesine aktarmak amacı ile harekete geçen yapımcılar, yaz başında çalışmalara başladı.

Merhum şarkıcı Barış Akarsu’yu canlandırmak üzere anlaşmaya varılan yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde filmin basın toplantısının ardından samimi açıklamalarda bulundu. Akarsu’nun kız kardeşinin ve babasının da katılımları ile gerçekleşen basın toplantısı, duygusal anlara şahitlik etti.

FİZİKİ DEĞİŞİMİ ŞAŞIRTTI!

Barış Akarsu Merhaba filminin yakışıklı oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz açıkladı! “Uyumadan önce bile onu dinliyordum!” - Resim : 1

Yaz başında sete çıkan Barış Akarsu Merhaba filminin oyuncuları, merhum sanatçıyı anmak ve onu en iyi şekilde yaşatabilmek adına tüm performanslarını ortaya koydu. 18 Kasım tarihinde izleyici ile buluşacak olan film için İsmail Ege Şaşmaz’ın uğradığı değişiklik, seyircileri şimdiden heyecanlandırdı. Barış Akarsu’ya benzeyebilmek adına dişlerine lamine işlemi yapılan ve saçları kaynak ile uzatılan Şaşmaz, bu süre içerisinde şan dersleri de aldı.

“GECE ONUN İLE UYUDUM!”

Filmin çekimi için ciddi bir emek sarf edildiğini belirten ünlü Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, çekim boyunca Amasra’da duygusal anlar yaşadığını ifade etti. Herkesin “sen Barış’sın” diyerek ona sarılıp ağladığını belirten Şaşmaz, bazı gecelerde otele döndüğü zaman ağladığını itiraf etti.

Barış Akarsu’nun hayatının işleneceği filme daha iyi hazırlanabilmek adına kendisini eve kapattığını belirten Şaşmaz, geceleri Akarsu’nun şarkılarını dinleyerek uyuduğunu ifade etti.