Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Şaşırtan Ayrılık! Bu Gidişle Dizi Yeni Sezonu Görmeden...

Son yıllarda dönem dizilerinin popüler olması ile birlikte harekete geçen TRT1 yönetimi, geçtiğimiz sezon Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizi ile hızlı bir giriş yaptı. Beklediği izlenme oranına bir türlü erişemeyen dizi, ayrılık haberleri ile gündemde yer almaya başladı. Diziden, bir başrol oyuncusunun daha ayrılacağı konuşuluyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Şaşırtan Ayrılık! Bu Gidişle Dizi Yeni Sezonu Görmeden...

Bir süredir artan dönem dizilerinin popülerliği, özellikle Muhteşem Yüzyıl ile en üst seviyeye ulaştı. Dizinin yayınlandığı tüm sezonlarda reyting rekorlarını tazelemesi, diğer kanalların yönetimlerini de dönem dizisi yapma konusunda harekete geçirdi. Birçok yapım istenen başarıyı elde edemediği gerekçesi ile ekranlara veda ederken, TRT1 yönetimi dönem dizilerini devam ettirme kararında ısrar etmeye devam ediyor.

Başarılı oyuncuları bir araya getiren Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizisi ile geçtiğimiz sezona hızlı bir giriş yapan ancak sezon boyunca istediği izlenme oranlarına bir türlü erişemeyen TRT1 yönetimi, her şeye rağmen dizinin yeni sezonda da ekranda olacağını duyurdu. Ancak şimdilerde ayrılık haberleri ile gündeme gelen dizinin, bir sonraki sezonu göremeyeceği konuşulmaya başlandı.

Bir Bir Ayrılıyorlar!

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve büyük umutlar ile başlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dönem dizisi, pek çok oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Dönem dönem dahil olan isimler sayesinde reytingleri toparlanan ancak sonrasında düşüşe geçen diziden, önemli isimler ayrıldı. Önce Isabel karakterine hayat veren Pelin Akil’in ayrılığı ile sarsılan dizi, sonrasında da başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın ayrılığı ile büyük kan kaybetti.

Bir Başrol Daha Ayrılıyor!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Şaşırtan Ayrılık! Bu Gidişle Dizi Yeni Sezonu Görmeden... - Resim : 1

İrem Helvacıoğlu ile birlikte rol aldığı Sen Anlat Karadeniz isimli dizi ile geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran yakışıklı oyuncu Ulaş Tuna Astepe, bir sezondur Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizide başrol olarak yer alıyor. Gelen son dakika haberlerine göre ise Astepe’nin dizinin yeni sezonda olmayacağı ve başka bir dizi ile anlaşma hazırlığında olduğu öğrenildi.

Yeni Dizisi Belli Oldu!

İddialara göre Ulaş Tuna Astepe “New Amsterdam” isimli diziden “Yeni İstanbul” ismi ile uyarlanacak olan yeni dizide rol alacak. Dizi, Show TV’de yayınlanacak.