Bankalar Arası Rekabet Kızıştı! O Banka Emekli Ek Ödeme Tutarını 6 Bin TL'ye Yükseltti!

Türkiye Ekonomi Bankası, sene başında duyurmuş olduğu emekli promosyonu kampanyasını güncellediğini ve emekli vatandaşlar için ek bir ödeme kampanyası daha düzenlediğini duyurdu. İşte bankanın yeni kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Bankalar Arası Rekabet Kızıştı! O Banka Emekli Ek Ödeme Tutarını 6 Bin TL'ye Yükseltti!

Emekli müşteri sayısını arttırmak adına promosyon kampanyasının tutarlarını güncelleyen ve ek olarak bir ödeme kampanyası daha geliştirdiğini duyuran Türkiye Ekonomi Bankası, kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası Emekli Promosyonlarını Güncelledi!

Sosyal Güvenlik Kurumu ile kamu bankaları arasında imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında sene başında yeni bir emekli promosyonu kampanyası düzenlediğini duyuran Türkiye Ekonomi Bankası, artan enflasyon ve diğer olumsuz ekonomik faktörler çerçevesinde ilgili kampanyasını güncellediğini bildirdi.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından güncellenmiş olan yeni emekli promosyonu kampanyasına göre maaş hesabını 3 yıllığına banka bünyesine taşıyan tüm emekli vatandaşlara, şu tutarlarda ödeme yapılacağı bildirildi:

  • SGK emekli maaşı 0- 1.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 3.800 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 4.575 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 5.500 TL

Türkiye Ekonomi Bankası Referans Kampanyasını Duyurdu!

Bankalar Arası Rekabet Kızıştı! O Banka Emekli Ek Ödeme Tutarını 6 Bin TL'ye Yükseltti! - Resim : 1

Giderek pahalılaşan hayat şartlarına karşın emekli maaşı ile mücadele etmeye çalışan vatandaşlar için bir yeni ödeme kampanyası daha geliştirdiğini duyuran Türkiye Ekonomi Bankası, ayrıntıları paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın resmi internet sitesinde paylaşılmış olan yeni emekli referans kampanyasının içeriğine göre hali hazırda maaş hesabı bankada bulunan müşterilere, emekli yakınlarına referans olmaları durumunda 250 TL, toplamda da 500 TL daha maaş baremlerinden bağımsız olarak ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Türkiye Ekonomi Bankası Emekli Kampanyalarına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından güncellenmiş olan emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak için bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınmasına yönelik talimat verilmesi yeterlidir. Emekli referans kampanyası için ise mobil uygulamada yer alan davet kodu ekranından bir kod edinilmesi ve referans olunacak olan yakının ilgili kod ile banka bünyesine dahil olması sağlanmalıdır.

Etiketler: emekli ek ödeme, teb