Bankadan Müşterilerine 2.500 TL’lik Kampanya Haberi! Bankada Hesabı Olanlara Müjdeli Haber!

Ziraat Bankası, son derece önemli bir kampanya başlatmış durumda. Bu özel kampanya dahilinde, katılanlara 2.500 TL tutarında bir hediye sunulacak. Detaylar haberimizin devamında...

Bankadan Müşterilerine 2.500 TL’lik Kampanya Haberi! Bankada Hesabı Olanlara Müjdeli Haber!

Ziraat Bankası, son duyurusunda özel bir fırsatı paylaştı. Bankkart kredi kartı veya banka kartı sahiplerine yönelik olarak Coral Travel'da geçerli olacak cazip bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında:

  • 12.500 TL - 17.499 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerde 1.000 TL Bankkart Lira,
  • 17.500 TL - 24.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerde 1.750 TL Bankkart Lira,
  • 25.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 2.500 TL Bankkart Lira


Bankkart sahiplerine sunulacak. Bu özel fırsat 15 Ağustos - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya, Bankkart Mobil uygulaması, www.bankkart.com.tr web sitesi veya SMS yoluyla katılım sağlayabilirsiniz.

SMS GÖNDERİLECEK 

SMS ile kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan CORAL yazıp 4757'ye SMS gönderilebileceği belirtildi ve Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerektiği aktarıldı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacağı belirtilerek Ticari kartlarda asıl kart sahibinin kampanyaya katılması ve asıl karta bağlı ek kartlar ile harcama yapılması durumunda kampanyadan faydalanılabileceği paylaşıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Bireysel ve Ticari ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Kazanılan Bankkart Liralar 21 Eylül 2023 tarihinde yüklenecek olup, 31 Ekim 2023 tarihine kadar kullanılabilir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 1 Kasım 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabilecektir.

2.500 TL HEDİYE EDİLECEK

azanılabilecek ödül tutarı en fazla 2.500 TL Bankkart Lira'dır.

Kampanyaya Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business kartları ile yapılan işlemler dahildir.

Ön provizyon işlemleri, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.