Bambaşka Biri Turan'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri Turan kimdir, nereli, kaç yaşında?

FOX’ta yayınlanacak olan Bambaşka Biri dizisi, 11 Eylül 2023’te ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin başrollerini Burak Deniz ve Hande Erçel paylaşırken, onlara Cem Davran, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Menderes Samancılar gibi isimler eşlik ediyor. Peki, dizide başsavcı vekili Turan Öztürk karakterini canlandıran Cem Davran kimdir? İşte, Cem Davran’ın hayatı ve Bambaşka Biri dizisindeki rolü hakkında bilgiler.

Bambaşka Biri Turan'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri Turan kimdir, nereli, kaç yaşında?

FOX’un yeni dizisi Bambaşka Biri, 4 Ekim Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor.  Bambaşka Biri dizisi, bir cinayetin ardından hayatları değişen Kenan ve Leyla’nın hikayesini anlatıyor. Kenan Öztürk (Burak Deniz), başarılı bir avukat olan babası Turan Öztürk’ün (Cem Davran) izinden giden bir savcıdır. Leyla Gediz (Hande Erçel) ise Kenan’ın çocukluk arkadaşı ve meslektaşıdır. Bir gün Kenan, kendisine çok benzeyen bir adamın cesedini bulur ve bu olay onun hayatını alt üst eder. Kenan’ın babası Turan ise bu cinayetin sırrını bilmektedir ve oğlunun içinde bulunduğu tehlikeyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Bambaşka Biri dizisi, dram ve romantik gerilim türünde bir yapım olarak izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yaparken, senaryosunu Ethem Özışık kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. 

Bambaşka Biri Turan'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 1

Bambaşka Biri dizisindeki Turan Öztürk karakteri kimdir?

Bambaşka Biri dizisindeki Turan Öztürk karakterini Cem davran canlandırmaktadır.

Bambaşka Biri Turan'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 2

CEM DAVRAN KİMDİR?

Cem Davran, 1964 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 1987 yılında TRT’de yayınlanan Bizimkiler dizisindeki Safa rolüyle tanındı. Ardından Ruhsar, Yedi Numara, Avrupa Yakası, Leyla ile Mecnun gibi popüler dizilerde rol aldı. Ayrıca sinema filmleri ve tiyatro oyunlarında da yer alan Cem Davran, birçok ödül kazandı. Sunuculuk da yapan Cem Davran, evli ve bir çocuk babasıdır.