Bambaşka Biri Savcı Leyla'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri Leyla kimdir, nereli, kaç yaşında?

FOX TV’nin yeni dizisi Bambaşka Biri, 11 Eylül Pazartesi günü izleyiciyle buluşacak. Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı dizide, Leyla Gediz karakterine hayat veren Hande Erçel izleyicilerin merakını uyandırdı. Peki, Hande Erçel kimdir? Bambaşka Biri dizisindeki Leyla Gediz karakteri nasıl biridir? İşte detaylar…

Bambaşka Biri Savcı Leyla'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri Leyla kimdir, nereli, kaç yaşında?

FOX’un yeni dizisi Bambaşka Biri, 4 Ekim Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Hande Erçel, dizide genç, güzel ve gözü kara bir cumhuriyet savcısı olan Leyla Gediz karakterini canlandırıyor. Peki, Hande Erçel kimdir? İşte Hande Erçel’in biyografisi.

Burak Deniz’in başrolünü Hande Erçel ile paylaştığı dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yaparken, senaryosunu ise Ethem Özışık kaleme alıyor.Bambaşka Biri Savcı Leyla'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri Leyla kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 1

 Bambaşka Biri dizisindeki Leyla Gediz karakteri nasıl biridir?

Erçel, şimdi ise FOX TV’nin yeni dizisi Bambaşka Biri’nde Leyla Gediz karakterini canlandırıyor. Dizide Leyla, dört yıl sonra görev için İstanbul’a dönen, esrarengiz bir cinayet davasıyla uğraşan ve aynı zamanda ünlü haber spikeri Kenan’la zorlu bir aşk yaşayan genç ve güzel bir Cumhuriyet Savcısı olarak karşımıza çıkacak.

Bambaşka Biri Savcı Leyla'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri Leyla kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 2

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel, 24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde eğitim aldı. 2012 yılında Azerbaycan’da düzenlenen güzellik yarışmasına katıldı ve ikinci oldu.

Hande Erçel, oyunculuk kariyerine 2013 yılında Tatar Ramazan dizisinde Berrak Dikkaya rolüyle başladı. Aynı yıl Çalıkuşu dizisinde Zahide karakterini canlandırdı. 2014 yılında Çılgın Dersane Üniversitede filminde Meryem rolünü oynadı. Aynı yıl Hayat Ağacı dizisinde Selen Karahanlı karakterine hayat verdi.

Hande Erçel’in çıkış yaptığı dizi ise 2015-2016 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Güneşin Kızları oldu. Dizide Selin Yılmaz Mertoğlu rolünü oynayan Hande Erçel, bu performansıyla Pantene Yıldızı Parlayanlar ödülünü kazandı.

Hande Erçel, 2016-2017 yılları arasında Show TV’de yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat Uzun Sarsılmaz rolünü oynadı. Bu dizideki çalışmasıyla En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Altın Kelebek Ödülü’nü kazandı.Bambaşka Biri Savcı Leyla'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri Leyla kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 3

Hande Erçel, 2017-2018 yılları arasında Star TV’de yayınlanan Siyah İnci dizisinde Hazal karakterini canlandırdı. 2019 yılında TRT 1’de yayınlanan Halka dizisinde Müjde Akay, aynı yıl Kanal D’de yayınlanan Azize dizisinde ise Azize Aksu Günay karakterine hayat verdi.

Hande Erçel, son olarak 2020-2021 yılları arasında FOX’ta yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Eda Yıldız Bolat rolünü oynadı. Dizi, 8 Eylül 2021 tarihinde 52. bölümüyle final yaparak sona erdi.

Hande Erçel, şimdi ise FOX’un yeni dizisi Bambaşka Biri’nde Leyla Gediz karakterini canlandırıyor. Leyla Gediz, dört yıl sonra görev için İstanbul’a dönen ve esrarengiz bir cinayet davasıyla uğraşan bir cumhuriyet savcısıdır. Leyla’nın hayatını değiştiren kişi ise Türkiye’nin en ünlü haber spikerlerinden Kenan Öztürk’tür (Burak Deniz). Kenan, hastalığı sebebiyle aynı bedende iki farklı kişi olduğunu bilmediği Leyla’ya aşık olur. Leyla ve Kenan’ın zorlu aşk hikayesi, Bambaşka Biri dizisinde izleyiciyle buluşacak.