Bambaşka Biri Nevin'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri Nevin kimdir, nereli, kaç yaşında?

Bambaşka Biri dizisi, pazartesi akşamları Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizide, genç savcı Leyla ve hırslı gazeteci Kenan’ın aşkını ve cinayet soruşturmasını konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birçok ünlü isim yer alıyor. Bunlardan biri de Nevin Öztürk karakterine hayat veren Berrin Arısoy. Peki, Berrin Arısoy kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Bambaşka Biri dizisinde Nevin Öztürk karakterini canlandıran Berrin Arısoy’un biyografisi.

Bambaşka Biri Nevin'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri Nevin kimdir, nereli, kaç yaşında?

FOX’un yeni dizisi Bambaşka Biri, 4 Ekim Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Berrin Arısoy, Nevin Öztürk karakterini canlandırıyor. Peki, Berrin Arısoy kimdir? İşte Berrin Arısoy'un biyografisi.

Burak Deniz’in başrolünü Hande Erçel ile paylaştığı dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yaparken, senaryosunu ise Ethem Özışık kaleme alıyor. 

BAMBAŞKA BİRİ NEVİN ÖZTÜRK KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRIYOR?

Bambaşka Biri isimli dizide Nevin Öztürk karakterini Berrin Arısoy canlandırıyor. Dizide, birbirinden çok farklı iki kadının hayatının kesişmesi sonucunda yaşananlar anlatılıyor.Bambaşka Biri Nevin'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri Nevin kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 1

BERRİN ARISOY KİMDİR?

Berrin Arısoy, 22 Temmuz 1970 tarihinde Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu1. Oyunculuk kariyerine 1998 yılında Ateş Dansı dizisi ile başladı. Ardından Çarli İş Başında, Zoraki Başkan, Dinle Sevgili, Üsküdar’a Giderken, Kaderimin Yazıldığı Gün, İkizler Memo-Can, Akıncı, Sipahi, Hür gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca Küçük Kıyamet, İkinci Şans, Romantik Terapi Koltuk gibi sinema filmlerinde de oynadı1. Mualla ile Esaretten Cesarete Kısa Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

 

BERRİN ARISOY’UN SON PROJELERİ

Berrin Arısoy, son olarak 2021 yılında Ada Masalı dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı1. 2023 yılında ise Bambaşka Biri dizisinde Nevin Öztürk rolünü üstlendi. Nevin Öztürk, Kenan’ın annesi, Turan’ın biricik eşi, kendisini ailesine adamış bir ev hanımıdır. Kenan’ın çocukken geçirdiği psikolojik bir rahatsızlığa o yıllarda zorlukla göğüs germiştir. Her anne gibi oğlu için yapamayacağı şey, katlanmayacağı zorluk yoktur. Yıllar sonra nükseden hastalık Nevin için bir kabusun yeniden başlaması, bütün acıların yeniden doğmasıdır.Bambaşka Biri Nevin'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri Nevin kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 2

 

BERRİN ARISOY’UN ÖZEL HAYATI

Berrin Arısoy’un özel hayatı hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Oyuncu, sosyal medya hesaplarında genellikle işiyle ilgili paylaşımlar yapıyor. Yengeç burcu olan Berrin Arısoy, 1.65 m boyunda ve 55 kg ağırlığındadır. Ali Akhasanoğlu ve Emir Akhasanoğlu adında iki oğlu vardır.