Bambaşka Biri İdris'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri İdris kimdir, nereli, kaç yaşında?

FOX’ta yayınlanacak olan Bambaşka Biri dizisi, 11 Eylül 2023’te ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin başrollerini Burak Deniz ve Hande Erçel paylaşırken, onlara Cem Davran, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Menderes Samancılar gibi isimler eşlik ediyor. Peki, dizide Kenan’ın dedesi ve aile reisi İdris Usta karakterini canlandıran Menderes Samancılar kimdir? İşte, Menderes Samancılar’ın hayatı ve Bambaşka Biri dizisindeki rolü hakkında bilgiler.

Bambaşka Biri İdris'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri İdris kimdir, nereli, kaç yaşında?

FOX’un yeni dizisi Bambaşka Biri, 4 Ekim Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Menderes Samancılar, İdris Usta karakterini canlandırıyor. Peki, Menderes Samancılar kimdir? İşte Menderes Samancılar'ın biyografisi.

Burak Deniz’in başrolünü Hande Erçel ile paylaştığı dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yaparken, senaryosunu ise Ethem Özışık kaleme alıyor.Bambaşka Biri İdris'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri İdris kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 1

Bambaşka Biri dizisindeki İdris Usta karakteri kimdir?

Bambaşka Biri dizisindeki İdris Usta karakterini Menderes Samancılar canlandırmaktadır.Bambaşka Biri İdris'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Bambaşka Biri İdris kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 2

MENDERES SAMANCILAR KİMDİR?

Menderes Samancılar, 1954 yılında Adana’da doğdu. Kürt kökenli olan Samancılar, orta birinci sınıfta okuldan ayrıldı ve bir mensucat fabrikasında işçi olarak çalışmaya başladı. 1974 yılında bir gazetenin açtığı fotoroman kralı yarışmasında birinci oldu ve 2 yılda yirminin üzerinde fotoromanda başrol oynadı. 1975 yılında, yönetmenliğini Yılmaz Duru’nun yaptığı İnce Memed Vuruldu filmiyle sinemaya adım attı. Oyunculuğunun yanı sıra senaryo, şiir ve şarkı sözü yazarlığı da yapan Samancılar, birçok film, dizi ve tiyatro oyununda rol aldı. 1999 genel seçimlerinde Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nin Adana milletvekili adayı oldu2. 15 yaşından beri şiir yazan Samancılar, Sonbaharın Sarısını Vurdular Gece (2003) ve Yanmış Orman Kokusu (2016) adlı şiir kitaplarını yayımladı.