Bambaşka Biri dizisindeki Tahir karakteri kimdir, gerçek adı ne? Tahir'in hikayesi ne?

FOX’ta yayınlanan olan Bambaşka Biri dizisi, ekrana gelen dizi reyting rekorları kırıyor. Dizinin başrollerini Burak Deniz ve Hande Erçel paylaşırken, onlara Cem Davran, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Menderes Samancılar gibi isimler eşlik ediyor. Peki, dizide Savcı Leyla'nın kardeşi Tahir karakterini canlandıran Uğur Uzunel kimdir? İşte, Uğur Uzunel'in hayatı ve Bambaşka Biri dizisindeki rolü hakkında bilgiler.

Bambaşka Biri dizisindeki Tahir karakteri kimdir, gerçek adı ne? Tahir'in hikayesi ne?

FOX’ta yayınlanan ve başrollerini Burak Deniz ile Hande Erçel’in paylaştığı Bambaşka Biri dizisi, izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Dizide Leyla’nın abisi Tahir karakterine hayat veren oyuncu Uğur Uzunel ise merak konusu oldu. Peki, Uğur Uzunel kimdir? Tahir karakteri nasıl biridir? İşte detaylar…

Bambaşka Biri dizisindeki Tahir karakteri kimdir, gerçek adı ne? Tahir'in hikayesi ne? - Resim : 1

Bambaşka Biri Tahir Gediz kimdir? Nereli Ve Kaç Yaşında?

Bambaşka Biri Tahir Gediz, dizide Uğur Uzunel tarafından canlandırılan bir karakterdir. Uğur Uzunel, 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Tahir karakteri nasıl biridir?

Bambaşka Biri dizisinde Tahir karakteri, Leyla’nın abisi, babasının gölgesinde kalmaktan bıkmış, güç ve zenginlik peşinde koşan biridir. Annesiyle arası iyiyken, babasıyla arası kötüdür. Birkaç yıl önce bulaştığı bir kaza yüzünden Leyla’yla neredeyse düşmandır. Karısı Nuray’la mutsuz bir evliliği vardır. Gökhan adında cezaevinden tanıştığı bir arkadaşıyla işbirliği yaparak babasının şirketini ele geçirmeye çalışır

Bambaşka Biri dizisindeki Tahir karakteri kimdir, gerçek adı ne? Tahir'in hikayesi ne? - Resim : 2

Uğur Uzunel kimdir?

Uğur Uzunel, 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine 2010 yılında Küçük Sırlar dizisiyle başladı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Şahsiyet, Masumlar Apartmanı gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca sinema filmleri ve tiyatro oyunlarında da yer aldı. En son Bambaşka Biri dizisinde Tahir karakterini canlandırmaya başladı.

 

Bambaşka Biri Dizi Uyarlama Mı?

Bambaşka Biri, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 11 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı dram ve romantik gerilim türündeki Türk televizyon dizisidir.

Bambaşka Biri dizisindeki Tahir karakteri kimdir, gerçek adı ne? Tahir'in hikayesi ne? - Resim : 3

Bambaşka Biri Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri (Tam Liste Oyuncu …)

Bambaşka Biri Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri şöyledir: Hande Erçel (Leyla Gediz), Burak Deniz (Kenan Öztürk), Begüm Akkaya (Yasemin), Ferit Aktuğ (Murat Erden), Aslı Orcan (Nükhet İşmen), Gülçin Hatıhan (Şahinde Gediz), Muttalip Müjdeci (Ekrem Gediz), Berrin Arısoy (Nevin Öztürk), Cem Davran (Turan Öztürk), Uğur Uzunel (Tahir Gediz), Polen Emre (Nuray Gediz), Bahadır Vatanoğlu (Gökhan), Dilşah Demir (Pelin), Menderes Samancılar (İdris Taşlı), Kardelen Arnavutoğlu (Gülçin Gediz).

Bambaşka Biri’nin Tahir’i Uğur Uzunel kimdir, nereli, kaç yaşında 

Bambaşka Biri’nin Tahir’i Uğur Uzunel, 1988 yılında İstanbul’da doğmuş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuş bir oyuncudur. Daha önce Masumlar Apartmanı, Şahsiyet, Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi dizilerde rol almıştır.