Bambaşka Biri Dizisindeki Nükhet Kimdir, Kaç Yaşında? Aslı Orcan'ın Hayatı ve Kariyeri

Bambaşka Biri dizisinde Nükhet karakterini canlandıran Aslı Orcan, başarılı bir tiyatro ve sinema oyuncusudur. 1977 yılında İstanbul'da doğan Orcan, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Ayrıca birçok film ve dizide de oynamıştır. Peki, Bambaşka Biri dizisindeki Nükhet kimdir? Aslı Orcan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Aslı Orcan'ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler.

Bambaşka Biri Dizisindeki Nükhet Kimdir, Kaç Yaşında? Aslı Orcan'ın Hayatı ve Kariyeri

Bambaşka Biri dizisi, FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden biri de Nükhet karakterini canlandıran Aslı Orcan'dır. Nükhet, Leyla'nın (Hande Erçel) en yakın arkadaşı ve meslektaşıdır. Leyla'nın Kenan (Burak Deniz) ile yaşadığı aşk macerasına tanık olan Nükhet, ona hem destek olmaya hem de akıl vermeye çalışmaktadır. Peki, Bambaşka Biri dizisindeki Nükhet kimdir? Aslı Orcan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Aslı Orcan'ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler.

Bambaşka Biri dizisinde Nükhet karakterini canlandıran Aslı Orcan, tiyatro ve sinema oyuncusudur. 1977 yılında İstanbul'da doğan Orcan, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Tiyatro kariyerine 1999 yılında Dormen Tiyatrosu'nda başlayan Orcan, daha sonra Bakırköy Belediye Tiyatrosu, Tiyatro Dot, Tiyatro Pera gibi topluluklarda rol almıştır. Ayrıca birçok film ve dizide de oynamıştır.

Bambaşka Biri Dizisindeki Nükhet Kimdir, Kaç Yaşında? Aslı Orcan'ın Hayatı ve Kariyeri - Resim : 1

Aslı Orcan Kimdir

Aslı Orcan, 1977 yılında İstanbul'da doğmuştur. Babası gazeteci ve yazar Mehmet Ali Birand, annesi ise gazeteci Güneri Cıvaoğlu'nun kız kardeşi olan Ayşe Birand'dır. Aynı zamanda gazeteci Cüneyt Özdemir'in de yeğenidir.

Aslı Orcan, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel olarak tiyatro hayatına başlamıştır.

Bambaşka Biri Dizisindeki Nükhet Kimdir, Kaç Yaşında? Aslı Orcan'ın Hayatı ve Kariyeri - Resim : 2

Aslı Orcan'ın Kariyeri

Aslı Orcan, tiyatro kariyerine 1999 yılında Dormen Tiyatrosu'nda başlamıştır. Burada oynadığı ilk oyun "Kadınlar da Savaşırdı" olmuştur. Daha sonra Bakırköy Belediye Tiyatrosu'na geçmiş ve burada "Kurban", "Kadınlar Filler ve Saireler", "Yedi Kocalı Hürmüz" gibi oyunlarda rol almıştır

Aslı Orcan, aynı zamanda Tiyatro Dot, Tiyatro Pera gibi özel tiyatrolarda da çalışmıştır. "Savaş", "Karanlıkta Komedi", "Küçük Kara Balık", "Sahibinden Kiralık" gibi oyunlarda sahne almıştır.

Aslı Orcan, tiyatronun yanı sıra sinema ve televizyon dünyasında da boy göstermiştir. 2001 yılında "Kahpe Bizans" filminde oynamıştır. 2003 yılında "Bir İstanbul Masalı" dizisinde Aslı karakterini canlandırmıştır. 2005 yılında "Beşinci Boyut" dizisinde rol almıştır.

Aslı Orcan, daha sonra "Kurtlar Vadisi Pusu", "Kavak Yelleri", "Yalan Dünya", "Güllerin Savaşı", "Hayat Şarkısı", "Kadın", "Yasak Elma" gibi dizilerde de oynamıştır.

Aslı Orcan, 2021 yılında başlayan Bambaşka Biri dizisinde Nükhet karakterini canlandırmaktadır. Nükhet, Leyla'nın en yakın arkadaşı ve meslektaşıdır. Leyla'nın Kenan ile yaşadığı aşk macerasına tanık olan Nükhet, ona hem destek olmaya hem de akıl vermeye çalışmaktadır.

Bambaşka Biri Dizisindeki Nükhet Kimdir, Kaç Yaşında? Aslı Orcan'ın Hayatı ve Kariyeri - Resim : 3

Aslı Orcan'ın Özel Hayatı

Aslı Orcan, 2004 yılında oyuncu ve yönetmen Ezel Akay ile evlenmiştir. Bu evlilikten 2006 yılında bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Çift, 2010 yılında boşanmıştır.

Aslı Orcan, 2016 yılında oyuncu ve senarist Serkan Keskin ile birliktelik yaşamaya başlamıştır. Çift, 2018 yılında nişanlanmıştır.

Aslı Orcan'ın Sosyal Medya Hesapları

Aslı Orcan, sosyal medyada aktif olarak yer almaktadır. Instagram'da 1 milyonun üzerinde takipçisi bulunmaktadır. Twitter'da ise 300 binin üzerinde takipçisi vardır.

Aslı Orcan'ın sosyal medya hesapları şöyledir:

• Instagram: @asliorcan

• Twitter: @asliorcan

• Aslı Orcan kaç yaşında?

Aslı Orcan, 1977 yılında doğduğu için 44 yaşındadır.

Bambaşka Biri Dizisindeki Nükhet Kimdir, Kaç Yaşında? Aslı Orcan'ın Hayatı ve Kariyeri - Resim : 4

• Aslı Orcan nereli?

Aslı Orcan, İstanbul doğumludur.

• Aslı Orcan kimin yeğeni?

Aslı Orcan, gazeteci ve yazar Mehmet Ali Birand ile gazeteci Güneri Cıvaoğlu'nun yeğenidir.

• Aslı Orcan hangi dizilerde oynadı?

Aslı Orcan, Bir İstanbul Masalı, Beşinci Boyut, Kurtlar Vadisi Pusu, Kavak Yelleri, Yalan Dünya, Güllerin Savaşı, Hayat Şarkısı, Kadın, Yasak Elma ve Bambaşka Biri gibi dizilerde oynadı.

• Aslı Orcan kiminle evli? Aslı Orcan, oyuncu ve senarist Serkan Keskin ile nişanlıdır.