Bambaşka Biri 2. bölüm fragmanı

Fox'un yeni dizisi Bambaşka Biri 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırılıyor. FOX'un sevilen dizisi Bambaşka Biri 2.bölümünde neler yaşanacak yeni bölüm ne aman?

Bambaşka Biri 2. bölüm fragmanı

Bambaşka Biri dizisinin 2. bölüm fragmanı, izleyicilerin heyecanını artırdı. Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı dizi, ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. 2. bölüm fragmanında, Leyla ve Kenan’ın aşkı, cinayet davasının gizemleriyle karşı karşıya kalıyor.

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN KONUSU

Bambaşka Biri dizisi, cami imamı ve müezzinin hikayesini anlatan bir dram dizisidir. Dizinin başrollerinde Selahattin Paşalı (Ömer) ve Gökçe Bahadır (Gamze) yer alıyor. Ömer, Gamze’ye aşık olur ancak Gamze’nin zengin ve güçlü bir kocası vardır. Gamze de Ömer’e karşı duygular beslemeye başlar ancak kocasından kurtulmak kolay değildir. Ömer ve Gamze’nin aşkı, birçok engel ve tehlikeyle karşı karşıya kalır.

BAMBAŞKA BİRİ 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bambaşka Biri dizisinin 1. bölümü, 11 Eylül Pazartesi akşamı Star TV’de yayınlandı. Bu bölümde, İstanbul’a yeni dönen savcı Leyla Gediz (Hande Erçel), daha ilk günden aldığı davanın ve aynı gün tanıştığı adamın hayatını değiştireceğinden habersizdi. Leyla, bütün Türkiye’yi sarsan bir cinayet vakasının başına geçti. Soruşturma esnasında yolu ünlü ve başarılı haber spikeri Kenan Öztürk (Burak Deniz) ile kesişti ve hayatı geri dönülmez bir şekilde değişti. Leyla bir yandan ucu çok başka yerlere uzanan cinayet davasıyla uğraşırken diğer yandan en yakınındaki insanlarla sınandı.

BAMBAŞKA BİRİ 2. BÖLÜM FRAGMANI

Bambaşka Biri dizisinin 2. bölüm fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Bambaşka Biri 2.bölüm fragmanı izlemek için BURAYA tıklayınız.

Fragmanda, Leyla ve Kenan’ın aşkı, cinayet davasının gizemleriyle karşı karşıya kalıyor. Leyla, Kenan’ın babasının başsavcı Turan Öztürk (Cem Davran) olduğunu öğreniyor ve ona güvenmekte zorlanıyor. Kenan ise Leyla’yı etkilemek için elinden geleni yapıyor ancak onun da sakladığı sırlar var. Cinayetin ardındaki nedenler ortaya çıktığında katil halkın gözünde bir suçlu mu yoksa bir kahraman mı olacak? Bu savaştan Leyla ve Kenan’ın aşkı mı yoksa aralarındaki düşman mı güçlü çıkacak?