Balıkesir'in Saklı Plajları, Bodrum'dan Aşağı Kalır Yanı Yok! Hem De Uygun Fiyatlı!

Şehrin karmaşasından uzaklaşıp, huzurlu ve temiz bir bölgede soluklanmak isteyenler için Balıkesir otomatikman tercih edilecek bir destinasyon oluyor. Balıkesir'in eşsiz güzellikleriyle tüm yorgunluğunuzu alacak en iyi plajlarını sizler için araştırdık. İşte o plajlar...

Balıkesir'in Saklı Plajları, Bodrum'dan Aşağı Kalır Yanı Yok! Hem De Uygun Fiyatlı!

Antalya ve Muğla gibi kalabalık bölgelerden sıkıldıysanız ya da ben kafamı dinleyebileceğim bir yerde tatil yapmak istiyorum diyorsanız doğru yerdesiniz. Hem İstanbul'a yakın olan hem de küçük ve şirin olan Balıkesir plajları tam size göre. İşte, hayallerinizdeki tatili doyasıya yaşayabileceğiniz en iyi Balıkesir plajları...

BÜYÜKOVA PLAJI

Balıkesir'in Saklı Plajları, Bodrum'dan Aşağı Kalır Yanı Yok! Hem De Uygun Fiyatlı! - Resim : 1

Şehir merkezine 60 km mesafede olan Büyükova Plajı, mavi bayrağa sahip olan plajlar arasında yer alıyor. Her sene binlerce kişiye ev sahipliği yapan bu plaja ister şahsi aracınızla ister toplu taşıma ile kolaylıkla gidebilirsiniz. Aile ortamına uygun olduğu için de sıklıkla tercih edilen bu plaj, kumsal bir zemine sahip. Yaklaşık 1.5 km uzaklıkta olan plajın ortalama genişliği ise 25 metre. Yıl boyunca ziyarete açık olan plajda hiçbir giriş kısıtlaması olmadığı gibi festival etkinlikleriyle de ön plana çıkıyor.

AYVALIK - BADAVUT PLAJI

Balıkesir'in Saklı Plajları, Bodrum'dan Aşağı Kalır Yanı Yok! Hem De Uygun Fiyatlı! - Resim : 2

Mavi bayrağını bu yıl alan plaj, Ayvalık ilçe merkezine 12 km mesafede yer alıyor. 200 metre uzunlukta olan Badavut Plajının genişliği ise 15 metre. Kumlu yapısı olan plaj, sığ ve temiz suya sahip.

BURHANİYE - ÖREN HALK PLAJI

Balıkesir'in Saklı Plajları, Bodrum'dan Aşağı Kalır Yanı Yok! Hem De Uygun Fiyatlı! - Resim : 3

Mavi bayrağını 2007 yılında alan Ören Halk Barajı, ilçe merkezine 5 km uzaklıkta bulunuyor. 600 metre uzunlukta olan plajın genişliği ise 25 metre. Altın rengine sahip kumsalı ve mavi deniziyle eşsiz bir plaj keyfi yaşatıyor.

SARIMSAKLI PLAJI

Balıkesir'in Saklı Plajları, Bodrum'dan Aşağı Kalır Yanı Yok! Hem De Uygun Fiyatlı! - Resim : 4

Sessiz ve sakin bir yerde olan Sarımsaklı Plajının şehir merkezine uzaklığı 80 km. Mavi bayrağa sahip olan plajın uzunluğu 1 kilometre. Kumsal zemine sahip olan Sarımsaklı plajı, temizliğiyle ön plana çıkıyor. Ayrıca fotoğrafçıların da uğrak noktası olan bu plaj, eşsiz manzaralara şahit olmanızı sağlıyor.

TATLISU HALK PLAJI

Balıkesir'in Saklı Plajları, Bodrum'dan Aşağı Kalır Yanı Yok! Hem De Uygun Fiyatlı! - Resim : 5

Şehir merkezinden 40 kilometre uzaklıkta bulunan plaja, şahsi aracınız ya da otobüsle gidebilirsiniz. Mavi bayrak sahibi olan Tatlısu Halk Plajı özellikle ekonomik açıdan uygun olduğu için tercih ediliyor. Gençlerin eğlenmek için sık sık gittiği ve festivallere ev sahipliği yapan plaj 2 kilometre uzunluğunda. Aileler için de uygun bir ortam sunan plaj, sığ olmasıyla dikkat çekiyor.

Etiketler: balıkesir, bodrum