Azeri kızı Günel Zeynalova estetiği abarttı son haline yorumlar yağdı! Sen kimsin?

Bir zamanlar seslendirdiği ‘’Oy Didem’’ şarkısıyla adından sıklıkla söz ettiren Azeri kızı Günel Zeynalova, şimdilerde sahnelerden uzak olsa da sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyordu. Yıllar içerisinde çok değişen ünlü isim, yoğun estetik işlemler nedeniyle de eleştirilerin hedefi oldu. İşte, Günel Zeynalova’nın şok eden değişimine dair merak edilen tüm detaylar.

Azeri kızı Günel Zeynalova estetiği abarttı son haline yorumlar yağdı! Sen kimsin?

90’lı yıllarda seslendirdiği şarkılarla sanat camiasına damga vurmayı başaran Azeri kızı Günel Zeynalova, şimdilerde farklı konularla gündeme gelmeye devam ediyor. Yıllar önce İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen ünlü isim, seslendirdiği şarkılarla adından hala söz ettirmeye devam ediyor.

İbrahim Tatlıses’in üstlendiği ‘’Oy Didem’’ klibiyle akıllara kazınmayı başaran Azeri kızı Günel Zeynalova, şimdilerde yaşadığı müthiş değişimle magazin gündemini sallamayı başardı. Ünlü isim, geçirdiği estetik operasyonlara karşı sevenleri tarafından dahi tanınmayacak bir hale geldi. İşte, bir dönemin en sevilen seslerinden biri olan Günel Zeynalova’nın şaşırtan değişimine dair merak edilen tüm detaylar.

Günel Zeynalova estetiği abartınca eleştirilerin hedefi oldu!

Yıllar önce İbrahim Tatlıses’in yardımlarıyla çıkardığı parçaları milyonlarca kişi tarafından dinlenen Azeri kızı Günel Zeynalova, şimdilerde yaptırdığı estetik müdahalelerle gündemde kalmayı başarıyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yeni haliyle de herkesi şaşırttı. Ayrıca ünlü sanatçı, Birce Akalay’a benzeyebilmek için sürekli bıçak altına yattığı haberleriyle de bir hayli eleştirilmişti.

Estetik konusunda aldığı eleştirilere yanıt veren Günel Zeynalova, ‘’Sadece burnuma estetik yaptırdım. Benim başka hiçbir yerimde estetik operasyon yok. Ayrıca Birce Akalay’a benzemek çok güzel bir durum. Sonuçta çok güzel bir kadın.’’ ifadelerini kullandı. Şimdilerde milyonlarca magazin sever, Günel Zeynalova’dan estetik iddialarına dair gelecek yeni açıklamaları dört gözle beklemeye başladı.

Azeri kızı Günel Zeynalova estetiği abarttı son haline yorumlar yağdı! Sen kimsin? - Resim : 1

Sosyal medya Günel Zeynalova’nın son haliyle resmen sallandı!

Seslendirdiği şarkıların yanı sıra sosyal medyada da adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Günel Zeynalova, geçirdiği estetik operasyonlarıyla platformları sallamayı başardı. Bazı kullanıcılar, ünlü ismin estetiği biraz fazla kaçırdığını ifade ederken bazıları herkesin seçimlerine saygı duyulması gerektiğini ifade etti. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Günel Zeynalova tarafından yapılacak yeni paylaşımları dört gözle beklemeye başladı.

Azeri kızı Günel Zeynalova estetiği abarttı son haline yorumlar yağdı! Sen kimsin? - Resim : 2

Etiketler: magazin