Avansas’ın kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Tuvalet kağıdı, kahve, kırtasiye ürünleri 1 TL!

Çamaşır suyundan kahvelere; tuvalet kağıtlarında kırtasiye ürünlerine pek çok ürünü kampanyaya sokan Avansas, kasım ayının son haftasında 1 TL günlerini başlattı.

Avansas’ın kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Tuvalet kağıdı, kahve, kırtasiye ürünleri 1 TL!

Son zamanların yükselen online alışveriş platformlarından biri olan Avansas, şimdilerde gerçekleştirdiği kampanyalar ile dikkat çekmeye başladı. Kampanyaları kapsamında avantajlı bir alışveriş sağlayan ve temelde ofis malzemelerinin temini için kurulmuş olan Avansas, şimdilerde ürün portföyünü genişleterek, her malzemeyi satar hale geldi. Bu kapsamda kampanyalarının sayısını da artıran Avansas, 1 TL günlerini başlattı.

Tüm dünyada ‘Black Friday’ indirimleri kapsamında başlayan alışveriş indirimleri, Türkiye’yi de sardı. Pek çok online alışveriş platformunun bu indirim furyasına dahil olduğu şu günlerde bir indirim haberi de Avansas’tan geldi. İndirimin en büyüğünü gerçekleştiren Avansas, pek çok ürününün fiyatını 1 TL’ye düşürdüğünü duyurdu. Öte yandan Avansas, kampanyasından yararlanma şartlarına ilişkin de bir bilgilendirme gerçekleştirdi.

AVANSAS, PEK ÇOK ÜRÜNÜ 1 TL’YE DÜŞÜRDÜ

Kampanyası kapsamında tuvalet kağıtlarından kahvelere kadar onlarca ürünü 1 TL’ye düşürmüş olan Avansas, kampanyalı ürünler arasından alışveriş yapılacak olan müşterilerinin belirlenen ürün kodlarını girerek, ürünleri 1 TL’ye alabileceğini duyurdu. Öte yandan Avansas, kampanyasına nasıl katılım sağlanacağını da açıkladı.

Kampanyası kapsamında belirlediği kodların kullanılmasına ilişkin detaylı bir açıklama gerçekleştiren Avansas, kamuoyu ile paylaştığı kampanya duyurusunun ilgili kısmında; “Seçtiğiniz kampanyaya ait promosyon kodunu, sepet sayfasında bulunan “Promosyon Kodu” alanına yazmalı ve “Kullan” butonuna tıklamalısınız. İndiriminizin sepetinize yansımış olduğunu göreceksiniz” ifadelerine yer verdi.

AVANSAS KAMPANYA ŞARTLARINI AÇIKLADI

Avansas’ın kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Tuvalet kağıdı, kahve, kırtasiye ürünleri 1 TL! - Resim : 1

Avansas’ın kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Tuvalet kağıdı, kahve, kırtasiye ürünleri 1 TL! - Resim : 2

Kampanyası kapsamında birtakım şartlar da belirlemiş olan Avansas, her müşterisinin kampanyadan 1 kez yararlanabileceğinin altını çizdi. Kampanyanın sadece belirli ürünlerde geçerli olduğunu belirten Avansas, 1 TL'ye alınacak ürünün 1 adet için geçerli olduğunu vurguladı. Öte yandan Avansas, kampanyasının stok şartlarını da kamuoyu ile paylaştı.

Kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tuttuğunu müşterilerine hatırlatan Avansas, kampanyalı ürünlerin stoklar ile sınırlı olduğunu bildirdi. Bu kapsamda aynı adrese birden fazla verilen siparişlerin iptal edileceğini belirten Avansas, bu kampanyanın diğer kampanyalar ile birleştirilmesine izin verilmeyeceğini de açıkladı.

Etiketler: avansas, kampanya, indirim