Audi, Opel, Renault! Gümrük resmen araç dağıtıyor! 290 Bin TL altı araç listesi yayınlandı

Yeni yılın ardından pek çok sektöre zam uygulaması gelirken özellikle de araç sektörüne gelen zam dikkat çekti.

Audi, Opel, Renault! Gümrük resmen araç dağıtıyor! 290 Bin TL altı araç listesi yayınlandı

Araç sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi artan fiyatların ardından hayallerini ertelemek durumunda kalmıştı. Araç fiyatlarının özellikle de yeni yılın ardından artması vatandaşların hayallerine bir süre daha ara vermesine neden olmuştu. Pahalılık ve vatandaşın alım gücünün düşmesinin ardından gözler gümrük tarafından açık arttırma ile satılan araçlara döndü. 

Yeni yılın ardından pek çok sektöre zam uygulaması gelirken özellikle de araç sektörüne gelen zam dikkat çekti. Araç sektöründeki fiyat artışı ilgiyi en aza indirirken uygun fiyatlı araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar gözlerimi gümrükten yana çevirdi. Ticaret Bakanlığı tarafından el konulan araçların internet üzerinden satışı gerçekleşirken vatandaşlar 2023 gümrükten araç fiyatlarını merak etmeye başladı. 

GÜMRÜKTEN ARACA TALEP YOĞUN!

Ticaret Bakanlığı'nın el koyduğu araçlar gümrükte internet üzerinden satışa çıkarılırken gümrükte yer alan araçların içerisinde birçok model ve marka bulunuyor. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar gümrük araç fiyatlarına göz atmaya devam ederken 290 bin TL altı Renault, Ford, Opel, Audi model araçlar alıcılarını bekliyor. 

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar sıfır araç piyasasındaki pahalılık nedeniyle gözlerini ikinci ek araç piyasasına çevirirken piyasanın oldukça artması cepleri yakmıştı. Beklediği taktirde fiyatların daha da artacağını düşünen vatandaşlar Ticaret Bakanlığı tarafından el konulan araçlara göz atmaya devam ederken satışlar internet üzerinden yapılmaya devam ediyor. 

AÇIK ARTTIRMA YAPABİLİRSİNİZ!

Birçok model ve marka araçlar Ticaret Bakanlığı tarafından gümrükte satışa çıkarken vatandaşlar internet üzerinden araçları ve fiyatlarını inceleyebiliyor. Hem araç sahibi olma hayallerini ertelemek istemeyen hem de uygun fiyata araç sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi gümrükten araç fiyatlarına göz atmaya devam ediyor. 

Ticaret Bakanlığı tarafından satışa çıkarılan araçlarda istediğiniz araca teklif verebiliyorsunuz. Verdiğiniz teklifin üzerine herhangi bir teklif verilmediği müddetinde aracı sizler satın alma hakkına sahip oluyorsunuz. İşte bazı gümrükten araç ilanları...

Etiketler: gümrük