Ateş Kuşları 22.Bölüm 2.Fragmanı Yayında

Ateş Kuşları 22.bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'de 1 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak olan Ateş Kuşları'nın yeni sezon ilk bölümde neler yaşanacak?

Sitene Ekle

atv'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları'nın yeni sezon tarihi belli oldu. Kadrosunda İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ateş Kuşları yeni sezonda atv'de olacak.

“Ateş Kuşları” atv‘nin geçen sezondan kalan “Kuruluş Osman”, “Kardeşlerim”, “Aldatmak” ve “Ben Bu Cihana Sığmazam”la beraber devam edecek dizileri arasında yer alıyor. Bozdağ Film‘in imza attığı dizi cuma akşamları “Yalı Çapkını” ve “Kızılcık Şerbeti”ne karşı reyting savaşı veriyordu. Bu sene yarışa “Arka Sokaklar” da katılacak. “Ateş Kuşları” dizisinin yeni sezon yayın tarihi de belli oldu.

ATEŞ KUŞLARI 2.SEZON 22.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem‘in yazdığı dizinin 8 Eylül Cuma günü yayında olması planlanıyor.

ATEŞ KUŞLARI OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizide İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Nizam Namidar, Serkan Ercan, Ahmet Saraçoğlu, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun ve Erdem Şanlı gibi başarılı oyuncular kamera karşısına geçiyor.

ATEŞ KUŞLARI'NIN KONUSU NEDİR?

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır. Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşmelerini anlatan Ateş Kuşları; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.