Ateş Kuşları 21.yeni bölüm fragmanı Sezon finalinde şok ayrılık!

atv ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları 21.bölüm fragmanı yayınlandı. Ateş Kuşları'nın 23 Haziran'da yayınlanacak olan yeni bölümünde neler yaşanacak?

Sitene Ekle

Ateş Kuşları 21.bölüm fragmanı merak ediliyor. Kadrosunda İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik gibi isimlerin yer aldığı Ateş Kuşları yeni bölümü ne zaman? Ateş Kuşları 21.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATEŞ KUŞLARI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Ateş Kuşları dizisi yeni bölümüyle 23 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da atv'de. .

ATEŞ KUŞLARI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları 21.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.   FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

ATEŞ KUŞLARI'NIN KONUSU NE?

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır. Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşmelerini anlatan Ateş Kuşları; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.

ATEŞ KUŞLARI FİNAL NE ZAMAN?

atv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen Ateş Kuşları 21. bölümüyle sezon finali yapacak. 

Etiketler: Ateş Kuşları, fragman, atv