Aşk- ı Memnu'nun Beşir'i, Tanınmayacak Halde! Baran Akbulut'un Yeni Görüntüsü Olay Oldu!

2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve o dönemde yayınlanan tüm programları ardında bırakmayı başaran Aşk-ı Memnu dizisi, birçok ismi ünlü etti. O isimlerden birisi de dizinin Beşir’i Baran Akbulut oldu. Akbulut’u yıllar sonra gören izleyenler gözlerine inanamadı.

Aşk- ı Memnu'nun Beşir'i, Tanınmayacak Halde! Baran Akbulut'un Yeni Görüntüsü Olay Oldu!

Dizi sektörüne dahil olan birçok isim ilk etapta yankı uyandıran işlerde yer alsalar da sonrasında devamını getiremedikleri veya yeni projeleri reyting kurbanı olduğu için sektörde tutunmayı başaramıyor. Elbette ki bu durumun ekran önünde yer alınan ilk projenin oyuncu kadrosu ve konusu ile de ilgisi oldukça fazla. Bu duruma en büyük kanıtlardan birisi ise bir döneme damgasını vurmayı başarmış olan Aşk- ı Memnu dizisi ile sektöre hızlı bir giriş yapan Baran Akbulut.

Genç yaşında dahil olduğu Aşk- ı Memnu dizisinin kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Baran Akbulut, canlandırdığı Beşir karakteri ile de oyunculuk kabiliyetini ortaya koydu. Final bölümünün üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen hala tekrar bölümlerinde dahi reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran dizide, Beşir’in katkısı oldukça fazla.

Sosyal Medya Paylaşımları ile Öne Çıkıyor!

Aşk- ı Memnu'nun Beşir'i, Tanınmayacak Halde! Baran Akbulut'un Yeni Görüntüsü Olay Oldu! - Resim : 1

Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Zerrin Tekindor ve daha pek çok ünlü ve başarılı ismin yer aldığı Aşk- ı Memnu dizisi ile yıldızı parlayan Baran Akbulut, diziden sonra pek çok film ve dizi projesinde yer aldı. Her ne kadar Aşk- ı Memnu kadar ses getiren projelere rastlamak artık oldukça zor olsa da yer aldığı dizi ve film projelerinde sergilediği oyunculuk performansları ile de yeteneğini ortaya koyan Baran Akbulut, şu an da Instagram paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Görenler Tanıyamadı!

Yaklaşık 14 yıldır birçok kişi tarafından hala “Beşir” olarak tanınmaya devam eden Baran Akbulut, dizide canlandırdığı karakterin aksine çok farklı bir tarza sahip. Son zamanlarda Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken ünlü oyuncu, görenleri şaşkına çevirdi. Akbulut’un cool halleri, sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerinden kaçmadı.

“Yıllar Yaramış!”

Baran Akbulut’un son paylaşımlarına birçok yorum geldi. Çoğu sosyal medya kullanıcısı Akbulut’un yeni görüntüsüne “yıllar yaramış” yorumlarında bulundu.

Etiketler: aşk-ı memnu