Artık Herkes, Bütçesi Sarsılmadan Ev Sahibi Olabilecek! Vakıfbank Gayrimenkul Satışına Başladı!

Yeni dönemde artan konut fiyatları, başını kendi çatısının altına sokmak isteyen vatandaşların hayallerinin ertelenmesine sebep oldu. Bu noktada devreye giren Vakıfbank, uygun fiyatlı gayrimenkul satışını başlattığını duyurdu. İşte hacizli konut satışı hizmetine ilişkin ayrıntılar…

Artık Herkes, Bütçesi Sarsılmadan Ev Sahibi Olabilecek! Vakıfbank Gayrimenkul Satışına Başladı!

Ekonomi piyasalarının son dönemlerde çizdikleri yükselen grafikler, her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de fahiş fiyatlandırmaların ortaya çıkmasına sebep oldu. Bu noktada devreye giren Vakıfbank, uygun fiyatlar karşılığında da konut sahibi olunabileceğini duyurdu.

Vakıfbank’tan Hacizli Konut Satışı Hizmeti!

Avantajlı hizmetleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Vakıfbank, yeni dönemde de tüketicinin yanında yer alarak ucuz fiyatlar karşılığında hacizli konut satışına başladığını duyurdu. Finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak aldığı ve sonuç olarak ödenmemiş olan borçlar nedeni ile el koyduğu konutları satışa çıkaran banka, Türkiye’nin 81 ilini kapsayan satılık ilanlarını yayınladı.

Vakıfbank Hacizli Konut Fiyatları

Artık Herkes, Bütçesi Sarsılmadan Ev Sahibi Olabilecek! Vakıfbank Gayrimenkul Satışına Başladı! - Resim : 1

Türkiye’nin dört bir yanında piyasanın oldukça altında fiyatlar karşılığında gayrimenkul satışı yapan Vakıfbank, teklife açık bıraktığı bazı konutların özelliklerini ve fiyatlarını şu şekilde belirlemiştir:

  •         Ankara- Beypazarı- Ayvaşık 145 metrekare 3+1 apartman dairesi: 252 bin TL
  •         Ankara- Etimesgut- Şehit Osman Avcı 6+0 192 metrekare apartman dairesi: 1 milyon 950 bin TL
  •        Ankara- Mamak- Merkez 5+1 265 metrekare dubleks daire: 2 milyon 200 bin TL

Vakıfbank’tan Konut Satın Alabilmek İçin Ne Yapılması Gerekir?

Vakıfbank’tan konut satın alabilmek için öncelikle Intengo isimli yasal sitede banka tarafından yayına konmuş olan konutların görüntülenmesi ve satın alınacak olan konuta karar verilmesi gerekmektedir. Satın alınacak olan konuta karar verilmesinden sonra en yakın Vakıfbank şubesine gidilmesi ve ilgili konut için belirlenmiş olan yüzde 5’lik teminat bedelinin yatırılması konut satın alma süreci için atılacak olan ilk adım olarak tanımlanmaktadır.

Teminat bedelinin yatırılmasından sonra banka ilgili başvuruyu değerlendirmeye alacaktır. Başvurunun olumlu sonuçlanması durumunda ise kişi e-mail ve cep telefonu aracılığı ile bilgilendirilecek ve tarafına sisteme giriş yapabilmesi için şifre gönderilecektir. Şifre ile sisteme giriş yapılmasının ardından ilgili konut için online olarak fiyat artışı yapılabilecektir. Sonuç olarak en yüksek fiyat teklifini veren, konutun yeni sahibi olacaktır.