Arka Sokaklar’ın Bahar’ını hiç böyle görmediniz! Bahar Komiser dekolteli elbisesiyle herkesi kalbinden vurdu!

2008 yılında katıldığı Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla adını duyurmayı başaran Merve Oflaz, Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Bahar Komiser karakteriyle milyonlarca hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımları da çok beğenilen ünlü isim, geçtiğimiz günlerde sutyensiz şekilde paylaştığı gönderilerle akıllar başlardan aldı. İşte, güzel oyuncu Merve Oflaz tarafından paylaşılan o özel pozlara dair merak edilen tüm detaylar.

Arka Sokaklar’ın Bahar’ını hiç böyle görmediniz! Bahar Komiser dekolteli elbisesiyle herkesi kalbinden vurdu!

Ekranlarda 16 senedir boy göstermeyi başaran ve herkes için adeta bir fenomen haline gelen Arka Sokaklar dizisi, şimdilerde sürükleyici hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosundaki isimlerle de gündeme gelmeye devam ediyordu. Birçok ünlü ismin yer aldığı dizide Bahar Komiser karakterini canlandıran Merve Oflaz, başarılarıyla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu.

Genellikle mütevazi bir yaşam tarzına sahip olduğu bilinen Merve Oflaz, geçtiğimiz günlerde paylaştığı sutyensiz pozlarla herkesin ağzını açık bıraktı. Elbisesiyle adeta arzı endam eden güzel oyuncu, tüm hayranlarından tam not almayı da başardı. İşte, Arka Sokaklar’ın Bahar Komiseri Merve Oflaz tarafından paylaşılan herkesi şok eden o görüntülerin merak edilen tüm detayları.

Merve Oflaz sutyensiz pozlarıyla herkesin ilgi odağı olmayı başardı!

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Bahar Komiser karakteriyle yıldızı parlayan Merve Oflaz, televizyon ekranlarında ilk olarak Acun Ilıcalı tarafından sunulan Var Mısın Yok Musun programıyla görülmüştü. Daha sonra yine Acun Medya tarafından ekranlara gelen Survivor yarışmasına dahil olan güzel oyuncu, programda birincilik elde ederek herkesin ilgisini çekmişti.

Şimdilerde sosyal medya hesabını aktif olarak kullandığı bilinen Merve Oflaz, paylaştığı o pozlarla takipçilerinin yüreğini hoplatmayı başardı. Sutyensiz beyaz elbisesiyle kameraların karşısına geçen güzel isim, kusursuz fiziği ve göz alıcı güzelliğiyle herkes tarafından beğeni almayı da başardı.

Arka Sokaklar’ın Bahar’ını hiç böyle görmediniz! Bahar Komiser dekolteli elbisesiyle herkesi kalbinden vurdu! - Resim : 1

Sosyal medya Merve Oflaz tarafından paylaşılan o görüntülerle adeta çalkalandı!

Ekranların yanı sıra sosyal medyada da oldukça sevilen isimler arasında gösterilen Merve Oflaz, geçtiğimiz günlerde paylaştığı o gönderilerle platformları adeta sallamayı başardı. Beyaz elbisesiyle arzı endam eden güzel oyuncu, mini eteği ve sutyensiz haliyle herkesin ağzını açık bıraktı. Birçok kişi, ünlü oyuncunun fotoğrafına, ‘’Bu ne güzellik?’’ ve ‘’Her karene bayıldık!’’ tarzında yorumlar yaptılar. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Merve Oflaz tarafından paylaşılacak yeni gönderileri dört gözle beklemeye başladı.

Arka Sokaklar’ın Bahar’ını hiç böyle görmediniz! Bahar Komiser dekolteli elbisesiyle herkesi kalbinden vurdu! - Resim : 2

Etiketler: merve oflaz