Arka Sokaklar'a yeni transfer: Arka Sokaklar'ın yeni komiseri Mesut'u olacak! "Kadir Korkmaz"ı canlandıracak...

Kanal Dnin reyting rekortmen dizisi Arka Sokaklar, yeni sezon öncesi yeni bir isimle anlaştı. "Kadir Korkmaz"ı canlandıracak olan Hasan Denizyaran, Arka Sokaklar'ın kadrosuna katıldı. Peki, Hasan Denizyaran kimdir?

Arka Sokaklar'a yeni transfer: Arka Sokaklar'ın yeni komiseri Mesut'u olacak!

Yeni bölümleri heyecanla beklenen Arka Sokaklar dizisine, yeni bir komiser dahil oluyor.

Akıbeti netleşen Arka Sokaklar dizisi D Media yapımcılığında önümüzdeki hafta sete çıkıyor.

Bay Sinema lakaplı efsane yapımcı Türker İnanoğlu‘nun bir sezonluk hakkını bedelsiz olarak Kanal D’ye devrettiği dizi için oyuncularla 42 bölümlük anlaşmalar imzalanıyor.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Özgür Çobanoğlu, Mustafa Üstündağ, Oğuz Peçe ve Perihan Ünlücan gibi ünlü isimlerle anlaşılan diziye yeni bir komiser gelecek.

İşte "Kadir Komiser"

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yalnız Kurt dizisi için Osman Sınav‘ın birçok genç arasından seçtiği Hasan Denizyaran, Arka Sokaklar'ın kadrosuna katıldı.

Yakışıklı oyuncu diziye komiser Kadir Korkmaz rolüyle dahil olacak.

Arka Sokaklar'a yeni transfer: Arka Sokaklar'ın yeni komiseri Mesut'u olacak!  "Kadir Korkmaz"ı canlandıracak... - Resim : 1

HASAN DENİZYARAN KİMDİR?

Hasan Denizyaran 26 Mayıs 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü mezunu olan Denizyaran, kariyerine model olarak başladı.

Arka Sokaklar'a yeni transfer: Arka Sokaklar'ın yeni komiseri Mesut'u olacak!  "Kadir Korkmaz"ı canlandıracak... - Resim : 2
Çeşitli reklam filmlerinde rol aldıktan sonra 2016 yılında rol aldığı Hayat Sevince Güzel dizisi ile adını duyurdu. 2017 yılında ise Büşra Yılmaz’ın aynı isimli romanından uyarlanan Deniz Coşkun yönetmenliğindeki “4N1K” filmi ile sinema dünyasına adım attı. 1,88 boyunda olan Hasan Denizyaran bugün 29 yaşındadır.