Arka Sokaklar Savcı Ekin kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar'da Savcı Ekin karakterini kim oynuyor? Ebru Kocaağa kim, nereli, kaç yaşında?

Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar bomba gibi bir sezonla geri dönüyor. 18. sezonu yayınlanacak olan Arka sokaklar dizisine yeni birçok önemli oyuncu dahil oluyor. Bu sezon adından söz ettirecek isimlerden biri de Ebru Kocaağa! Arka Sokaklar Savcı Ekin Ebru Kocaağa kimdir? Arka Sokaklar Savcı Ekin karakterini kim oynuyor? Ebru Kocaağa kimdir, nereli, kaç yaşında? Arka Sokaklar Savcı Ekin'i Instagram adresi ne?

Arka Sokaklar  Savcı Ekin kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar'da Savcı Ekin karakterini kim oynuyor? Ebru Kocaağa  kim, nereli, kaç yaşında?

Arka Sokaklar dizisine 18. sezonunda katılan Ebru Kocaağa, kötü niyetli bir savcı karakterini canlandırıyor. Oyuncu, daha önce Acı Hayat ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde rol almıştı.  Arka Sokaklar Savcı Ekin Ebru Kocaağa kimdir? Arka Sokaklar Savcı Ekin karakterini kim oynuyor? Ebru Kocaağa kimdir, nereli, kaç yaşında? Arka Sokaklar Savcı Ekin'i Instagram adresi ne?

Kanal D’nin sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar, yeni sezonunda kadrosuna bir yıldız daha ekledi. Ebru Kocaağa, dizide Savcı Ekin olarak izleyiciyle buluşuyor. 18. sezonun 5. bölümünde ekrana gelecek olan Savcı Ekin, kötü niyetli bir karakter olarak dikkat çekecek.

Arka Sokaklar  Savcı Ekin kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar'da Savcı Ekin karakterini kim oynuyor? Ebru Kocaağa  kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 1

Ebru Kocaağa hangi dizilerde oynadı?

Ebru Kocaağa, Acı Hayat, Kurtlar Vadisi Pusu, Nizama Adanmış Ruhlar gibi dizilerde oynadı.

Arka Sokaklar  Savcı Ekin kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar'da Savcı Ekin karakterini kim oynuyor? Ebru Kocaağa  kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 2

Ebru Kocaağa’nın hayat hikayesi

Ebru Kocaağa, 1982 yılında Almanya’da doğdu. Trakya Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun oldu. Mankenlik ve sunuculuk yaptı. Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katıldı. 2014 yılında evlendi ve 2015 yılında bir oğlu oldu.

Arka Sokaklar  Savcı Ekin kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar'da Savcı Ekin karakterini kim oynuyor? Ebru Kocaağa  kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 3

Arka Sokaklar’ın yeni transferi Ebru Kocaağa kimdir?

Arka Sokaklar’ın yeni transferi Ebru Kocaağa, kötü niyetli bir savcı karakterini canlandırıyor.

Ebru Kocaağa, oyunculuk kariyerine 2005 yılında Acı Hayat dizisiyle başladı. Burada canlandırdığı Filiz Kervancıoğlu karakteriyle beğeni topladı. Daha sonra Kuzey Rüzgarı, Dur Yolcu, Kurtlar Vadisi Pusu, Kişiliksiz, Nizama Adanmış Ruhlar gibi dizilerde rol aldı.

Kocaağa, Kurtlar Vadisi Pusu’da Dicle karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edindi. Dizide İzzet Ağa’nın eşi olarak karşımıza çıkan oyuncu, hem güzelliği hem de oyunculuğuyla göz doldurdu.

Arka Sokaklar  Savcı Ekin kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar'da Savcı Ekin karakterini kim oynuyor? Ebru Kocaağa  kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 4

Ebru Kocaağa, aynı zamanda mankenlik ve sunuculuk da yapan çok yönlü bir isim. 2004 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılan Kocaağa, finale kalmayı başardı. Oyuncu, 2014 yılında Hakan Mete Kutay ile evlendi ve 2015 yılında Alp Mete adında bir oğlu oldu.

Oyuncu, sosyal medyada hayatından kesitler paylaşıyor ve takipçileriyle iletişim kuruyor.

Ebru Kocaağa’nın Instagram hesabı: @ebrukocaaga35’tir.