Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi Atatürk iptal mi edilecek ne zaman Ermeni Diasporası'ndan Aras Bulut'lu Atatürk dizisinin iptal edilmesi için Disney'e baskı!

Amerika Ermeni Ulusal Komitesi Disney Plus'a Aras Bulut'lu Atatürk dizisinin iptal edilmesi çağrısında bulundu. Peki Disney Plus Atatürk dizisini iptal mi edecek? Atatürk dizisi ne zaman başlayacak? Atatürk dizisi yayın günü ne zaman? Atatürk dizisi kaç bölüm?

Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi Atatürk iptal mi edilecek ne zaman Ermeni Diasporası'ndan Aras Bulut'lu Atatürk dizisinin iptal edilmesi için Disney'e baskı!

Atatürk dizisinin Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 29 Ekim günü Disney Plus’ta tüm dünyayla aynı anda yayında olacağı açıklanmıştı. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Aras Bulut İynemli’nin başrolünü oynadığı, Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği 6 bölümlük dizi Türk düşmanı Amerika Ermeni Ulusal Komitesi’ni rahatsız etti. Ulu önderimiz için “soykırımcı” ve “katil” ifadelerini kullanarak haddini aşan komite daha da ileri giderek çirkin iftiralarının yanı sıra dizinin iptal edilmesini de talep etti.

 Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi Atatürk iptal mi edilecek ne zaman Ermeni Diasporası'ndan Aras Bulut'lu Atatürk dizisinin iptal edilmesi için Disney'e baskı! - Resim : 1


Teaser’ında yer alan “Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini, bulunur elbet kurtaracak bahtı kara maderini” cümleleri bile izleyenleri duygulandırmaya yeten diziyle ilgili Disney Plus‘ın tavrı ise merak konusu oldu. Edinilen bilgiye göre dünyaca ünlü platform, merakla beklenen 6 bölümlük diziyi Türkiye Cumhuriyet’in 100. Kuruluş yıldönümünün kutlandığı 29 Ekim’de Türk halkına armağan edecek. Herhangi bir iptal durumu sözkonusu değil.

 ATATÜRK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Cumhuriyet'in 100.yılında 29 Ekim'de Disney Plus'ta  olacak

ATATÜRK DİZİSİNİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR

Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Esra Bilgiç gibi önemli oyuncuların rol alacak.

ATATÜRK DİZİSİNİN KONUSU NE?

Atatürk dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlik hayatından bir kesit anlatılması bekleniyor