Araba alacaklar buraya! Milli Emlak sudan ucuz yeni arabaları satışa çıkardı

Araç sahibi olmak isteyen sürücülerin hayalini gerçekleştireceği her bütçeye uygun ekonomik koşullarınızı zorlamayacak yeni araçlar satışa çıktı. Milli Emlak'tan 2 yeni otomobil ilanı geldi. Milli Emlak taşınır mal ilanı listesi...

Araba alacaklar buraya! Milli Emlak sudan ucuz yeni arabaları satışa çıkardı

Araba alacaklar buraya! Milli Emlak sudan ucuz yeni arabaları satışa çıkardı - Dünya geneli salgın sonrası etkisini gösteren enflasyon etkisi nedeniyle beraberinde ekonomik krizin yaşanması otomotiv sektörünü derinden etkiledi. Talebin arzı geçtiği dönemde ikinci el otomobillerin sıfır araçları geçtiği bu dönemde araç sahibi olmak isteyenler alternatifini değiştirdi.

Salgın dönemi uzun süre üretim yapmayan dev firmalar çip krizinin yaşanmasın neden oldu. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte sadece elektronik eşyalar değil neredeyse hayatın tüm noktalarında faydalandığımız, yaşam koşullarını kolaylaştıran yeni çağda otomotiv sektöründe de çip tedarikinde yaşanan aksaklık fiyatların artmasına neden oldu.

Üretim tedarikinde yaşanan sorun, enflasyon artış ve döviz kurunda yaşanan olumsuz gelişmeleri fiyatları bir hayli yukarı çıkardı. Otomobil fiyatlarına bir dönem üst üste zam gelmesi sıfır km araç sahibi olmanın önünü kesmekle birlikte ikinci el sektörünün fırlamasına neden oldu.

MİLLİ EMLAK'TAN YENİ ARAÇLAR

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşların çareyi bankalara giderek bütçesinin fazla zorlamadan düşük taşıt kredisine başvuru yapmakta arayanlara yeni alternatif geldi. Tüm yolları deneyerek maalesef hayalindeki otomobile sahip olmayacağı ama bir araç sahibi olmak isteyenlere özel devlet kontrolünde katılımcıların yer aldığı ihale usulü en fazla teklifi verenin ilana çıkarılan araca sahip olduğu sisteme yönelim arttı.

Gümrükten, kamu ve özel sektörde kullanım  süresi dolan, kaza veya araç yaşı nedeniyle artık belirli sorunların yaşanmaya başladığı taşınır mal ilanlarını her ay belirli dönemlerde açan Milli Emlak, uygun fiyatlarla kısıtlı nakit harcayarak istenilen görünüme ve performansa sahip araçları satışa çıkardı.

4 BİN TL'YE TOFAŞ - 3 BİN 700 TL'YE LADA

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Muradiye Emlak Müdürlüğünden taşınır satış ihalesi yayımlandı.

Satışı yapılacak araçlar listesinde 1993 model, Lada marka araç 3 bin 700 TL'ye 27 Şubat saat 09:30'da ihaleye açılacak.

1991 model Tofaş-Fiat marka otomobil 4 bin TL fiyatla 27 Şubat'ta saat 09:00'da ihaleye çıkarılacağı bilgisi paylaşıldı.

DİKKAT!

İlanda yer alan, 'İhaleye girenler satılığa çıkarılan malı yerinde görmüş ve ona göre malın tamamı için görüldüğü şekliyle fiyat teklif etmiş sayılacakları için malın evvelce mevcut
kusurlarından dolayı hiçbir mesuliyet kabul edilemez.' maddesine göre ihaleye katılım sağlayın.