Apple resmen duyurdu! iPhone 15 ve iOS 17'nin çıkış tarihi kesinleşti

Apple hayranları için heyecanlı günler yaklaşıyor. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, yeni iPhone modellerinin tanıtılacağı lansmanın tarihini dün resmi olarak duyurdu. Peki iPhone 15 ve iOS 17'nin çıkış tarihi ne zaman? Apple iPhone 15 ile birlikte düzenlenecek lansmanda neler tanıtacak? iOS 17 güncellemesi ne zaman gelecek? İşte ayrıntılar…

Apple resmen duyurdu!  iPhone 15 ve iOS 17'nin çıkış tarihi kesinleşti

Apple, yeni iPhone modelleri başta olmak üzere birçok yeni cihazını tanıtacağı lansmanın tarihini açıkladı. İşte merakla beklenen lansmanda neler  oalacak?

Apple, WWDC 2023'te birçok yeni cihazını tanıtmış ancak yeni iPhone cihazları ilgili bir bilgi vermemişti.

IPHONE 15'İN ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU


Apple, dün akşam yaptığı duyuruyla beraber iPhone 15 modellerinin lansman tarihini duyurdu. Yapılan duyuruya göre iPhone 15 modelleri 12 Eylül TSİ 10.00'da kullanıcılar ile buluşacak.

RENKLERİ BELLİ OLDU


iPhone 15/15 Plus'ın çıkış yapması beklenen renkleri ise şöyle;

Siyah 
Yeşil 
Mavi 
Sarı
Pembe

iOS 17 ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU


Apple dün akşam lansman tarihinin duyurusunun ardından iOS 17 Beta 8'i yayınladı. Muhtemelen beta kullanıcıları için son güncelleme olduğu tahmin edilirken iOS 17'nin tüm kullanıcılar için yayınlanma günü 18 Eylül olarak belirlendi.

APPLE WATCH SERIES 9


Apple'ın bu yıl, mevcut Series 8'in yinelemeli bir güncellemesi olan Apple Watch Series 9'u piyasaya sürmesi bekleniyor.

Yenilemenin, cihazın S serisi çipindeki çekirdeklerin güncellenmesine odaklanarak kayda değer bir performans artışı sağlaması bekleniyor, ancak cihazın geri kalanının Apple Watch Series 8 ile etkili bir şekilde aynı olması muhtemel.

APPLE WATCH ULTRA 2


Apple Watch Ultra'nın yenilenmiş bir versiyonu bu sonbaharda çıkacak ve yeni 3D baskılı bileşenlerle birlikte Apple Watch Series 9'a gelen aynı S9 işlemci yükseltmesini alması bekleniyor.

Apple Watch Ultra'nın ikinci nesil versiyonu potansiyel olarak birinci nesil modelden daha hafif olabilir.


Söylentilere göre yeni Apple Watch Ultra'nın daha düşük bir ağırlığa sahip olacağını ve bunun Apple'ın kullanacağı söylenen 3D baskılı parçalardan kaynaklanabileceğini iddia ediyor.

İkinci nesil Apple Watch Ultra, siyah titanyum rengi gibi yeni ve daha koyu bir renk seçeneğiyle de gelebilir.

RENKLİ USB-C ŞARJ KABLOLARI


Apple yeni cihazlarla birlikte USB-C girişlerini desteklemeye başlayacak. Apple'ın bu değişimi fark ettirmek için her cihaz rengine uyumlu renkli şarj kablolarını tanıtması bekleniyor.

PRO MODELLERİNİN RENKLERİ


iPhone 15 Pro modellerinin ise bu renklerde çıkış yapması bekleniyor;

Uzay Grisi 
Gümüş 
Titan Grisi
Koyu Mavi 

Etiketler: iphone 15, apple