ING Bank resmen duyurdu: Ankara Altındağ'da, 290 metrekarelik dükkan 500 bin TL'den satışa sunuldu!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan ING Bank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Banka, anlaşmalı olduğu bir yasal ihale platformu aracılığı ile Ankara’da icralık dükkan satışı yaptığını bildirdi. İşte ING Bank tarafından satışa sunulan dükkana ve ihalesine ilişkin ayrıntılar…

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının yukarı yönlü hareketleri pek çok sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de yüksek oranlı zamların ortaya çıkmasına sebep oldu. Artan gayrimenkul fiyatlarından etkilenen ve buna bağlı olarak da kısa süre içerisinde iki hatta üç katına çıkan gayrimenkul fiyatları hem tüketiciyi hem de yatırımcıyı oldukça mağdur etti.

Aralık ayında rekor seviyelere ulaşan gayrimenkul fiyatları, yeni dönemde de FED kararlarının piyasayı baskılaması ve Rusya- Ukrayna savaşının olumsuz ekonomik gelişmelere sebep olmasından ötürü ek zamlar almaya başladı. Yeni fiyatlandırmaların ardından gayrimenkul sahibi olma yolunda ki hayalleri suya düşen tüketiciler, uygun fiyatlı gayrimenkullerin olup olmadığını araştırmaya başladılar.

Tüketicilerin ve yatırımcıların talep ettikleri düşük fiyatlı gayrimenkullere ilişkin yeni bir duyuru yayınlayan ING Bank, bünyesinde bulunan icralık gayrimenkulleri ihale yolu ile satışa çıkardığını bildirdi. Banka tarafından düzenlenen ihaleler arasında en çok dikkat çekeni ise Ankara ilinde bulunan bir dükkan ihalesi oldu. Banka, ilgili dükkana ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING BANK’TAN SATILIK DÜKKAN İLANI!

Geliştirdiği avantajlı kampanyalar ve diğer hizmetler sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran özel bankalardan olan ING Bank, Ankara ilinde bulunan bir dükkanı ihale yolu ile fiyat teklifine açtığını duyurdu. Banka, ilgili ilana ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ING BANK’TAN DÜŞÜK FİYATLI SATILIK DÜKKAN!

ING Bank tarafından satışa sunulan dükkanın, Ankara ilinin Altındağ ilçesinde olduğu öğrenildi. Kullanım alanı 290 metrekare olarak açıklanan dükkan için belirlenen en düşük fiyat, 500 bin TL olarak bildirildi. Banka, ihaleye katılmak isteyenlerin 50 bin TL yatırması gerektiğini belirtti.

ING BANK SATILIK DÜKKAN BAŞVURUSU!

ING Bank tarafından satışa sunulan dükkan için teklif vermek isteyenlerin, bankanın anlaşmalı olduğu Winvestate isimli yasal ihale platformuna üye olmaları ve belirlenen ihale katılım bedelini yatırdıktan sonra dükkana ilişkin fiyat teklifi vermeleri gerekmektedir.

Müsavat Dervişoğlu kimdir? Şekip Mosturoğlu kimdir? Polis memuru, 2 meslektaşını şehit etti Özel kardeşi hakkındaki gerçeği ‘ilk kez’ açıkladı İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Atlı maymunlar sokaklarda devriye attı