Amazon Ormanı değil İstanbul! İstanbul'un göbeğinde dev yılanlar her yerden fışkırmaya başladı... Uzmanlar korkutan uyarı

Küresel ısınma hayvanların dengesinide bozdu. Havaların ısınmasıyla birlikte Türkiye'nin dört tarafından yılan haberleri gelmeye başladı. İşte son gelen yılan haberinin detayları.

Amazon Ormanı değil İstanbul! İstanbul'un göbeğinde dev yılanlar her yerden fışkırmaya başladı... Uzmanlar korkutan uyarı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamında dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Meksika değil Türkiye! Dev yılanlar her yerden fışkırmaya başladı. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı. Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun şekilde takip ediliyor. İstanbul'un göbeğinden gelen görüntüler herkesi korkuttu. Dev yılanlar topraktan fışkırmaya başladı.

BURASI AMAZON ORMANLARI DEĞİL TÜRKİYE!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar dehşet saçmaya başladı. İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir semtinden gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Sitenin bahçesine giren dev yılan herkesi korkuttu. Site sakinleri hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

Amazon Ormanı değil İstanbul! İstanbul'un göbeğinde dev yılanlar her yerden fışkırmaya başladı... Uzmanlar korkutan uyarı - Resim : 1 

DEV YILANLAR HER YERDEN FIŞKIRMAYA BAŞLADI

İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri yılanı sitenin bahçesinden çıkardı. Yakalanan yılan tekrardan doğaya salınırken yılanın zehirli olduğu tespit edildi. Daha öncede Bahçeşehir'de Türkiye'nin en zehirli yılanı olduğu bilinen engerek yılanı görüntülenmişti.

 

Amazon Ormanı değil İstanbul! İstanbul'un göbeğinde dev yılanlar her yerden fışkırmaya başladı... Uzmanlar korkutan uyarı - Resim : 3

UZMANLAR ZEHİRLİ YILANLARA KARŞI UYARDI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.