Amazon Firması İşe Alım İlanını Yayınladı! Personel Alımı için Şartlar Ne Oldu? Başvurular Nereden?

Amazon Türkiye bünyesinde çalıştırmak üzere personel alımı ilanını duyurdu. Başvuru yapmak isteyenlerin belirli pozisyonlara yönelik şartları karşılaması gerekecek. Adaylar başvurularını hangi şartlarda ve nasıl gerçekleştirilecek? Detaylar haberimizde…

Amazon Firması İşe Alım İlanını Yayınladı! Personel Alımı için Şartlar Ne Oldu? Başvurular Nereden?

Amazon Türkiye güncel iş ilanları kapsamında yeni eleman alımı ilanını yayınladı. Farklı branşlarda çok sayıda personel alımı yapılacak.

Branşlar arasında şunlar yerini alıyor:

●     Perakende Satıcı Müdürü Stajyeri

●     Bakım Teknisyeni

●     Orta ve Üst Düzey Yönetici

●     Kıdemli Çözüm Mimarı

●     Marka Uzmanı

●     Perakende Uzmanı

●     IT Uzmanı

●     İnfluencer İlişkileri Müdürü

●     Operasyon Müdürü

●     Finansal Analist

Amazonda Çalışmak için Aranan Şartlar Nelerdir?

Amazon Türkiye'de çalışabilmek için belirli şartları karşılamak gerekiyor. Her düzey için farklı bir şart aranıyor. İnfluencer İlişkileri Müdürü alımı için lisans derecesi yeterli olurken Orta-Üst Düzey Yönetici alımı için yüksek lisans mezunu adaylar tercih ediliyor. Özellikle aranan en önemli şart ortak olarak yabancı dil kullanımı oluyor. Başvuracak adayların lisans ve yüksek lisans düzeyinde eğitim görmüş olması aranan bir diğer şarttır.

İlana Nasıl Başvurulur?

Amazon Türkiye'de kariyer yaşantısını başlatmak isteyenler başvuru sürecini online olarak yapabilecek. Sitenin linkinin profili üzerinden detaylı bir şekilde başvuru süreci incelenebilir ve başvuru sağlanabilir.

Finansal Analist Personel Alımı Şartları?

Amazon Firması İşe Alım İlanını Yayınladı! Personel Alımı için Şartlar Ne Oldu? Başvurular Nereden? - Resim : 1

Başvuruda bulunacak olan adayların yeteneklerine ve okudukları bölüme göre farklı pozisyonlarda başvuru sağlanabilecek. Finansal analist kategorisinde başvurmak isteyen adayların İşletme, Matematik, Finans alanlarında lisans ya da yüksek lisans derecesine yapılmış olması aranan şartlar arasındadır.

Finans İş Ortağı Personel Alımı için Aranan Şartlar?

Finans İş ortağı başvurusunda bulunmak isteyen adayların personel alımı sürecinde 6 ya da 8 yıllık finans deneyimine sahip olması şartı aranıyor. Kişilerin İşletme ve Matematik başta olmak üzere finansla ilgili bir alanda lisans ya da yüksek lisans yapması aranan bir diğer şarttır.

IT Uzmanı için Aranan Şartlar?

IT Uzmanı alımı için Microsoft işletim sistemi başta olmak üzere farklı uygulamalarda deneyimi bulunmalıdır. Temelde var olan problemleri gidermeye yönelik beceriye sahip olunması da aranan bir diğer şarttır.

Etiketler: amazon, personel alımı