Altın fiyatları yakında düşecek! İslam Memiş’ten yeni tahminler

Altın fiyatları şakkadanak düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş’ten yeni tahminler. Altın fiyatlarının yakında düşeceğini söyleyen Memiş, yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Altın fiyatları yakında düşecek! İslam Memiş’ten yeni tahminler

Yatırımcılar tarafından altın rakamları çok yakından izleniyor. Altın piyasasının son durumu, fiyatları, gram altının durumu, çeyrek ve 22 ayar bilezikler, ons altının trendi yatırımcıların hemen merak ettiği konulardan bazıları. Yorumları ve tahminleriyle her zaman gündemde olan altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş, bu sefer altın yorumunu aşağı yönlü çevirdi. Memiş, altın fiyatlarından düşüşe dikkat çekti ve uyarıları sıraladı..

eni not, yatırımcılara, altın almayı düşünenlere, altın borcu olanlara ve tecrübeli yatırımcılara tavsiyelerde bulunan altın ve finansal piyasalar uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş, yorumlarını ve tahminlerini dikkatle açıkladı ve uyarılarını peş peşe sıraladı.

Dolar kurunun dalgalanma gösterdiğine dikkat çeken İslam Memiş, Türkiye'nin risk priminin yükseldiğini belirterek, "Düşüş, 410 dolara yükseliş ve dolarda 27 doların üzerine atak gördük. Baskılama durumu devam edecek. Dolar ve TL'yi etkileyen bir diğer faktör de dolar ve euro'nun geri çekilmesidir." diye konuştu. Bu süreçte dolar sahiplerine önemli tavsiyelerde de bulunan uzman isim, dolar endeksinin 102 doların üzerinde olduğunu açıklayarak, bu durumun kura olumlu yansıdığını sözlerine ekledi. Memiş, ayrıca Doları olan yatırımcıların bile durumu fırsat konumuna çevirmesi gerektiğini de söyledi.


GRAM ALTIN DÜŞÜŞ EĞİLİMİNDE


İslam Memiş, 1937 dolar seviyesinin bir onsun altında olduğunu vurgulayarak, altının onsu hakkında yorum yaptı ve bunun kabul edilebilir bir değer olduğunu ekledi. Yatırımcıların beklediği gram altının yorumuna karar veren uzmanlar, doların 27 gram altının üzerine çıkamamasının olumsuz etki yarattığını belirterek, beklentilerin 1680-1730 TL aralığında olduğuna işaret etti.

İslam Memiş, "altında boşluk var" diyerek Gram'ı bırakma zamanının geldiğini açıkladı. Memiş, konuşmasında "Açık piyasada doların 23,47 TL'ye yükselmesiyle gram altın TL 1738 TL'ye yükseldi. Düşme zamanı 1.680 TL destek seviyesinin zamanı geldi. Peşinden koşmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Etiketler: altın, islam memiş