Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılan Barış Arduç bombayı patlattı! Onu hiç bu şekilde görmediniz...

Ani bir kararla Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılan Barış Arduç hiç ara vermeden yeni proje ile ekranlara geri dönüyor. Başarılı oyuncuyu hiç bu rollerde görmemiştiniz! İşte Barış Arduç’un yeni projesi…

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılan Barış Arduç bombayı patlattı! Onu hiç bu şekilde görmediniz...

TRT1 kanalında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dönem dizisinde başrol oynayan Barış Arduç, aldığı bir karar sonucunda diziden ayrıldı. Şu günlerde ailesiyle birlikte tatilde olan Arduç'un, ekranlara dönüşü oldukça hızlı oldu. Yeni sezonla birlikte izleyicileri farklı bir projeyle selamlayacak. Daha önce alışık olmadığımız bir rolde Barış Arduç'u görmek, hayranlarını büyük ölçüde mutlu edecek.

 

ONU DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

Şimdilerde Kulüp dizisinin 2. sezonunun yayınlanmak üzere olmasının heyecanını yaşayan Barış Arduç, yeni projesi ile uzun süre ara vermeden televizyon ekranlarına geri dönüyor. Son olarak dönem dizisinde, dönem kıyafetleri ile gördüğümüz yakışıklı oyuncu, şimdi de günümüzde geçen bir hikayede yer alacak.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılan Barış Arduç bombayı patlattı! Onu hiç bu şekilde görmediniz... - Resim : 2

“Saplantı” adlı dizide kalabalık bir ailenin oğlunu oynayacak. Evli ve bir kız çocuğu babası olan Babür karakterine hayat verecek. Babür, oyuncu eşi Simin ile güzel bir aile hayatı yaşarken bir anda karşısına eski aşkı Sabah gelecek ve her şey alt üst olacak.

 

Etiketler: barış arduç