Aldatmak dizisine Tarık'ın yiğeni Azra geliyor! Genç oyuncu Aldatmak kadrosunda!

atv'nin perşembe akşamlarına damgasını vuran Aldatmak dizisine genç bir oyuncu dahll oldu. Diziye Tarık'ın yeğeni Azra karakteriyle girecek olan güzel oyuncunun performansı ve oyunculuğu merakla bekleniyor.

Aldatmak dizisine Tarık'ın yiğeni Azra geliyor! Genç oyuncu Aldatmak kadrosunda!

atv ekranlarının sevilen dizisi Aldatmak yeni sezona oldukça iddialı bir kadro ile girdi. Yaptığı transferle adından söz ettiren Aldatmak dizisine son olarak Magarsus, Çukur, Sadakatsiz gibi fenomen dizilerde başrol oynayan Berkay Ateş dahil olmuştu. Alize Gördüm, “Aldatmak“da Azra rolüne hayat verecek ve yeni sezonda Tarık’ın (Mustafa Uğurlu) yeğeni olarak hikâyeye dahil olacak.

Vahide Perçin’li “Aldatmak” dizisi yarın sete çıkacak. Murat Saraçoğlu‘nun yönettiği, Ayfer Tunç‘un yazdığı dizinin ekibine çok özel bir isim katılıyor. Vahide Perçin ile Altan Gördüm‘ün kendi izlerinden giden kızları Alize Gördüm, ilgiyle izlenen dizinin kadrosuna katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 29 yaşındaki Alize Gördüm, “Aldatmak“da Azra rolüne hayat verecek ve yeni sezonda Tarık’ın (Mustafa Uğurlu) yeğeni olarak hikâyeye dahil olacak.

 Aldatmak dizisine Tarık'ın yiğeni Azra geliyor! Genç oyuncu Aldatmak kadrosunda! - Resim : 2 

Öte yandan dizinin Tolga’sı Caner Şahin‘in yapım ekibinden bir görevliyle kavga etmesi ve sonrasında yaşanan olaylardan dolayı projeye veda edip etmeyeceği merak konusuydu. Şahin’in diziye devam ettiği ve peş peşe çok heyecanlı sahnelerde rol alacağı öğrenildi.

Aldatmak dizisine Tarık'ın yiğeni Azra geliyor! Genç oyuncu Aldatmak kadrosunda! - Resim : 3