Aldatmak dizisine Magarsus'tan Kahraman geliyor! Aldatmak'a bomba transfer! Yakışıklı oyuncu yeni sezonda Aldatmak'ta

atv'nin perşembe akşamlarına damgasını vuran fenomen dizisi Aldatmak yeni sezonda kadrosunu güçlendirdi. Son dönemin en çok konuşulan dizisi Magarsus'tan Aldatmak'a bomba bir transfer gerçekleşti.

Aldatmak dizisine Magarsus'tan Kahraman geliyor! Aldatmak'a bomba transfer! Yakışıklı oyuncu yeni sezonda Aldatmak'ta

atv ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Aldatmak'a flaş bir transfer gerçekleşti. Başrollerinde Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Aldatmak'ın yeni sezonda Kahraman karakteri dahil oldu.

“Aldatmak” dizisi yeni sezonda yenilenen hikayesi ve güçlü kadrosuyla seyirciyle buluşacak. atv’nin Tims&B imzalı dizisi sete çıkmaya hazırlanıyor. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Murat Saraçoğlu‘nun yönettiği dizinin kadrosuna çok güçlü bir isim katılıyor. Son olarak blutv‘nin “Magarsus” adlı dizisindeki oyunculuğuyla kendisine bir kez daha hayran bırakan Berkay Ateş “Aldatmak”ın kadrosuna dahil oldu.

Aldatmak dizisine Magarsus'tan Kahraman geliyor! Aldatmak'a bomba transfer! Yakışıklı oyuncu yeni sezonda Aldatmak'ta - Resim : 1

Ödüllü oyuncu “Aldatmak” dizisinde “Kahraman” rolünü canlandıracak ve Nursel Köse‘nin hayat verdiği Mualla Dicleli‘nin yeğeni olarak seyirci karşısına çıkacak.