Şok ayrılık Aldatmak, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kardeşlerim, Kuruluş Osman gibi dizilerin kanalı atv'de final getirecek 2 ayrılık! Yeni sezonda olmayabilir!

Yeni sezona dizilerle damga vurmayan hazırlanan atv'nin fenomen dizisinde şoke eden 2 ayrılık yaşandı. Peki bu ayrılıklar sevilen diziye final getirecek mi? Yeni sezonda yayınlanacak mı?

Şok ayrılık Aldatmak, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kardeşlerim, Kuruluş Osman gibi dizilerin kanalı atv'de final getirecek 2 ayrılık! Yeni sezonda olmayabilir!

Aldatmak, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kardeşlerim, Kuruluş Osman gibi dizilerin kanalı atv'de final getirecek 2 ayrılık! Yeni sezonda yayınlanmayabilir denilen ayrılık hayranlarını şoke etti.

atv'de yayınlanan Oktay Kaynarca'nın başrolünü oynadığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin kadrosundan 2 isim birden ayrıldı. Peki Pelin Akil Ben Bu Cihana Sığmazam'dan neden ayrıldı? BBCS Firüze diziden ayrıldı mı?

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi 35. bölümde sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezon öncesi oyuncu ekibinde bir ayrılık yaşandı. Süheyla rolüne hayat veren Pelin Uluksar projeye veda etti.

Şok ayrılık Aldatmak, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kardeşlerim, Kuruluş Osman gibi dizilerin kanalı atv'de final getirecek 2 ayrılık! Yeni sezonda olmayabilir! - Resim : 1

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNDEN FİRÜZE AYRILDI MI?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Pelin Akil'in bir süredir 'Firuze' rolüyle başrol oynadığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinden ayrılacağı konuşuluyordu.

37 yaşındaki oyuncu, yeni sezon öncesi ekibe veda ederek diziden ayrıldığını doğruladı. Pelin Akil, tatil dönüşü yeni projeleri değerlendirmeye başlayacak.

 

Şok ayrılık Aldatmak, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kardeşlerim, Kuruluş Osman gibi dizilerin kanalı atv'de final getirecek 2 ayrılık! Yeni sezonda olmayabilir! - Resim : 3

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİ 2.SEZON NE ZAMAN?

Oktay Kaynarca'nın yapım şirketi 'Güzel Adamlar Medya'daki ortaklarıyla ayrılmasının ardından 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin ekran yolculuğuna nasıl devam edeceği, isminin değişip değişmeyeceği bayram sonrası netlik kazanacak.