Aldatmak 42.yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu? Aldatmak yeni bölüm niye yok, yeni bölüm ne zaman? Aldatmak 42.bölüm fragmanı

Her hafta perşembe akşamı saat 20.00'de atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Aldatmak'ın yerine bu akşam yayın akışında tekrar bölümü yayınlanıyor. Yeni bölümün yayınlanmaması sebebiyle seyirciler "Aldatmak'' bu akşam neden yok, Aldatmak yeni bölüm ne zaman?" sorularına cevap arıyor. Peki Aldatmak yeni bölüm niye yok? Aldatmak 42. bölüm bu akşam var mı, yok mu ne zaman? Aldatmak yayından mı kaldırıldı? Aldatmak 42.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevabı haberimizde.

Aldatmak 42.yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu? Aldatmak yeni bölüm niye yok, yeni bölüm ne zaman? Aldatmak 42.bölüm fragmanı

Dizi severler, her perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanan Aldatmak'ı izlemek için ekran başına geçerken, bu hafta beklenen yeni bölüm yerine bir tekrarın yayınlandığını fark ettiler. Bu durum, seyirciler arasında "Aldatmak bu akşam neden yok?" ve "Aldatmak yeni bölüm ne zaman?" gibi soruların hızla ortaya çıkmasına neden oldu. Yeni bölümün eksikliği hakkında merak edilen sebepler ve dizinin geleceği hakkında spekülasyonlar da başladı. Seyirciler, Aldatmak'ın 42. bölümünün ne zaman yayınlanacağını ve dizinin geleceği hakkında net bilgilere ulaşmayı bekliyor. Tüm bu gelişmeleri takip eden diziseverler için Aldatmak'ın 42. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı da büyük bir merak konusu haline geldi. İlerleyen günlerde dizinin yayın akışı ve yeni bölüm fragmanı hakkında daha fazla bilgi haberimizde...

ALDATMAK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Milli yas nedeniyle Aldatmak dizisinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Aldatmak dizisi yeni bölümüyle 26 Ekim Perşembe akşamı saat 20:00’de ATV’de.

ALDATMAK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

atv'nin sevilen dizisi Aldatmak'ın 42.yeni bölüm fragmanı izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Aldatmak Konusu Nedir?

Aldatmak dizisinin konusu şöyle: Güzide, başarılı bir hakimdir. Hayatını adalet için çalışarak geçirmiştir. Ancak bir gün kocası Ali Sezai’nin kendisini aldattığını öğrenir. Bu durum Güzide’nin hayatını alt üst eder. Güzide, hem kocasının hem de sevgilisinin davasına bakmak zorunda kalır. Bu süreçte Güzide’nin geçmişiyle ilgili sarsıcı gerçekler ortaya çıkar.

Aldatmak Nerede Çekiliyor?

Aldatmak dizisinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor. Dizinin çoğu sahnesi Beykoz ve Çengelköy’de çekiliyor. Dizinin seti de bu bölgelerde kuruluyor.

Aldatmak Oyuncuları Kimler?

Aldatmak dizisinin oyuncu kadrosu şöyle:

  • Vahide Perçin (Güzide)
  • Ercan Kesal (Ali Sezai)
  • Mustafa Uğurlu (Tarık)
  • Cem Bender (Oltan)
  • Yusuf Çim (Ozan)
  • Feyza Sevil Güngör (Oylum)
  • Asena Girişken (Yeşim)
  • Cem Sürgit (Ümit)
  • Meltem Baytok (Nazan)
  • Hatice Deniz (Dicle)
  • Defne Samyeli (Elmas)
Etiketler: Aldatmak, atv, yeni bölüm