Aktifbank'tan tüketicilere duyuru: Arkadaşını davet edene, 1000 TL hediye!

Son dönemlerin en popüler bankalarından birisi olan Aktifbank, dijital bankacılık kolu olan N Kolay aracılığı ile yeni bir kampanya geliştirildiğini duyurdu. N Kolay, yeni kampanyasına ilişkin tüm ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. İşte N Kolay tarafından geliştirilmiş olan hediye para kazanımlı yeni kampanyaya ilişkin haberin devamı…

Aktifbank'tan tüketicilere duyuru: Arkadaşını davet edene, 1000 TL hediye!

Aktifbank, N Kolay kolu aracılığı ile yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. N Kolay, TL kazandıran yeni kampanyasına ilişkin tüm ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

N KOLAY ARKADAŞINI DAVET ET KAMPANYASI

Son dönemlerde geliştirdiği avantajlı kampanyalar ve geniş yelpazede sunduğu finansman hizmetleri sayesinde müşteri sayısını giderek arttırmayı başaran Aktifbank, bu sefer de dijital bankacılık kolu olan N Kolay ile gündeme geldi. Genel olarak finansman hizmetleri ile adından söz ettiren N Kolay, nakde olan ihtiyaçları artan tüketiciler için bu sefer bir kart kampanyası geliştirdiğini açıkladı.

N Kolay’ın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan duyuruya göre hali hazırda Aktifbank müşterisi olan tüketicilerin, yakınlarını banka bünyesine davet etmeleri durumunda 100 TL, toplamda ise 1000 TL tutarında ek ödeme alacakları bilgisi kaydedildi.

N KOLAY ARKADAŞINI DAVET ET KAMPANYASININ AYRINTILARI

Aktifbank'tan tüketicilere duyuru: Arkadaşını davet edene, 1000 TL hediye! - Resim : 1

N Kolay tarafından geliştirilmiş olan yeni kampanya, yalnızca bireysel tüketiciler için geçerlidir. Banka bünyesine davet edilerek karşılığında hediye TL kazandırması istenen yakının, Aktifbank müşterisi olmaması gerekmektedir. Banka, davet kodu ile referans olunan yakının, mobil uygulama ile üyelik sürecini tamamlamasının ardından en geç bir ay içerisinde mobil uygulamanın içerisinde bulunan “arkadaşını davet et” kampanyasına davet kodunun girilmesi gerektiğini bildirmektedir. Söz konusu TL kazanımları ise davet kodunun girilmesinin hemen ardından hesaba aktarılacaktır.

N KOLAY ARKADAŞINI DAVET ET KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

N Kolay tarafından geliştirilmiş olan toplamda bin TL hediye para kazanımlı yeni kampanyadan yararlanmak isteyen mevcut müşterilerin, öncelikle bankanın mobil uygulamasına giriş yapmaları gerekmektedir. Mobil uygulamanın açılan ekranında yer alan “arkadaşını davet et” kampanyasına onay verilmesi ve ekranda beliren davet kodunun bankaya üye olacak olan yakın ile paylaşılması, kampanyanın başlatılması için yeterlidir.

Bankanın verdiği davet kodu ile üyelik sürecini tamamlayan yakınlar, mevcut müşterinin hesabına 100 TL’den 1.000 TL’ye kadar hediye TL yüklenmesini sağlayacaklardır.