Akbank'tan Ödemeler Başladı! 500 TL Hesaplara Gönderilecek! Üstelik İlk Yıl Hiçbir Ücret Alınmayacak

Akbank kredi kartı başvurusu yapanların hesaplarına 500 TL’ye varan chip – para gönderilecek! Üstelik ilk yıl boyunca kart ücreti de alınmayacak! İşte ayrıntılar…

Akbank'tan Ödemeler Başladı! 500 TL Hesaplara Gönderilecek! Üstelik İlk Yıl Hiçbir Ücret Alınmayacak

Bankaların kredi kartı kampanyaları son dönemde vatandaşların artan birçok ihtiyacına karşı çözüm üretmeye devam ediyor. Nakit avans fırsatlarının yanı sıra ilk defa başvuru yapacaklara özel cazip seçenekler sunulmaya devam ediyor. Akbank’ın avantajlı kredi kartları arasında yer alan Akbank Axess veya Akbank Wings’e başvuru yapanlar 500 TL’ye varan chip – para fırsatından yararlanabilecek.

Başvuru Yapanların Hesaplarına 500 TL Gönderilecek!

İlk defa Akbanklı olup Akbank Mobil üzerinden ‘’anında dijital kullanım’’ özelliğine sahip Wings veya Axess kredi kartı başvurusunu tamamlayanlara özel fırsatlar sunulacak. İnternet alışverişlerinde her harcamalarından %20, işlem başına 100 TL ve ayda toplam 500 TL olmak üzere chip – para kazanma şansı sunulacak. Üstelik kurye bekleme derdi olmadan anında başvuruları onaylanan kişilerin söz konusu kartlar ile alışveirşlerini hemen yapmaya başlamaları da mümkündür.  

1 Yıl Boyunca Hiçbir Ücret Alınmayacak!

Akbank'tan Ödemeler Başladı! 500 TL Hesaplara Gönderilecek! Üstelik İlk Yıl Hiçbir Ücret Alınmayacak - Resim : 1

Dijital kanallar üzerinden başvurularını yapanlar internet alışverişlerinden 500 TL’ye kadar chip – para kazanma şansı elde ederken, kart ücretini de 1 yıl sonra ödeyecekler. Kampanya kapsamında sunulan avantajların yanı sıra Akbank kredi kartlarının sahip olduğu daha birçok avantajdan yararlanarak birçok farklı avantajın daha avantajlı hale getirilmesi sağlanacak.

SMS Kredi, Borç Erteleme ve Daha Birçok Ayrıcalık Sunulacak!

30 Haziran 2022 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Akbank’ın ilgili kredi kartlarında dijitalden anında başvuru yapanlar birçok avantajdan yararlanabilecekler. 500 TL’ye varan chip – para kazanma şansı sunulurken, kart ücretinin de 1 yıl sonra ödenmesi sağlanacak.

Akbank kredi karları kapsamında ayrıca acil nakit ihtiyacı olanlara 48 aya varan taksitlerle anında kredi, tek bir SMS ile anında 500 TL, borç erteleme seçenekleri ve Taksitli Borç Transferi ile vatandaşların birçok ihtiyacının karşılanması da sağlanıyor. İlk defa Akbanklı olacak müşterilerin uzaktan müşteri olma sürecini tamamlayarak dijital kanallardan başvurularını yapmaları sağlanacak.