Akbank'tan KOBİ'lere 250 Bin TL'lik Destek: Üstelik Şimdi Al, 3 Ay Sonra Öde!

Bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olan Akbank, yeni dönemde geliştirmiş avantajlı kredi kampanyalarının arasına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Banka, KOBİ’ler için özel olarak geliştirmiş olduğu düşük faizli, ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Akbank'tan KOBİ'lere 250 Bin TL'lik Destek: Üstelik Şimdi Al, 3 Ay Sonra Öde!

2020 yılında Çin’in Wuhan kentinde görülen ve kısa süre içerisinde tüm dünya ülkelerine yayılan koronavirüs salgını, can kayıplarına sebep olduğu gibi maddi kayıpların yaşanmasına da sebep oldu. Özellikle virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma uygulamalarının yapıldığı günlerde kepenk kapatmak durumunda kalan esnafları direkt olarak etkilene salgın, ekonomik krizlerin yaşanmasına yol açtı.

Virüs aşılarının bulunması ve toplum bağışıklıklarının kazanılması ile birlikte esnetilen önlemler sonucunda kepenklerini kaldıran esnaflar, bu kez de uzun bir süre iş yapmamalarından kaynaklı olarak ortaya çıkan nakit ihtiyaçları ile mücadele etmek durumunda kaldı. Bu kapsamda çeşitli devlet kurumları tarafından karşılıklı ve karşılıksız olmak üzere iki farklı başlık altında esnaf destek paketleri yayınlanmaya başladı.

Düzenlenen destek kampanyaları kapsamında bütçelerini bir nebze olsun toparlamış olan esnaflara, bir destek kampanyası da Akbank tarafından duyuruldu. Banka, esnafların nakde olan ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacı ile Kurban Bayramı’na özel bir KOBİ kredi kampanyası başlattığını duyurdu.

Akbank Esnaf Kredisi Kampanyası 2022

Geliştirdiği avantajlı kredi ve kart kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Akbank, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde KOBİ’lerin yüzünü güldürecek olan bir yeni kampanyaya daha imza attığını duyurdu. Banka, ilgili kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan KOBİ bayram kredisi kampanyasının üst limiti 250 bin TL, başlangıç faizi yüzde 2,19 ve azami vade sayısı 36 ay olarak belirlendi. Banka, ilgili kampanyası kapsamında 3 ay taksit erteleme fırsatı sunacağını da açıkladı.

Akbank Esnaf Kredisi Aylık Taksit Tutarı

Akbank'tan KOBİ'lere 250 Bin TL'lik Destek: Üstelik Şimdi Al, 3 Ay Sonra Öde! - Resim : 1

Akbank, KOBİ kredisi için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  •          Kredi tutarı: 10 bin TL
  •          Faiz oranı: Yüzde 2,19
  •          Vade sayısı: 12 ay
  •          Aylık taksit tutarı: 9.630,75 TL

Akbank Esnaf Kredisi Başvurusu 2022

Akbank esnaf kredisi için son başvuru tarihi 22 Temmuz’dur. Banka başvuruları mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ve şubeleri aracılığı ile kabul etmektedir.

Etiketler: akbank, esnaf kredisi