Akbank, yeni ayın ilk kampanyasını duyurdu: 7 bin 500 bin TL'ye sıfır faiz uygulaması başladı!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından olan Akbank, yeni dönemde çeşitli faktörlere bağlı olarak giderek artan masraflar için yeni bir ödeme kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte bankanın yeni müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu ödeme kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Akbank, yeni ayın ilk kampanyasını duyurdu: 7 bin 500 bin TL'ye sıfır faiz uygulaması başladı!

Geride bıraktığımız yılın eylül ayında başlayan ve çeşitli faktörler çerçevesinde katlanarak artan gündelik hayat masrafları, vatandaşların bütçelerinin sıfırlanmasına sebep oldu. Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri, FED yetkililerinin faiz artırımı kararları, artan enflasyon, Rusya- Ukrayna savaşı ve pek çok faktör çerçevesinde pahalılaşan hizmetler ve hizmet ürünleri, vatandaşların nakde olan sıkışıklıklarını arttırarak temel ihtiyaçların dahi karşılanması aşamasında desteğe ihtiyaç duyulmasına yol açtı.

Sene başından bu yana katlanarak artan nakit ihtiyaçları karşısında ezilen vatandaşların giderek daha geniş bir borç batağına sürüklenmesine engel olmak isteyen Akbank, yeni ayın gelmesi ile birlikte yeni bir kampanya geliştirildiğini duyurdu. Banka, faizsiz nakit hizmeti sunacağını bildirerek, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Akbank Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Ülkemizin en gelişmiş bankalarından birisi olan ve düzenlediği avantajlı kampanyalar sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Akbank, yeni ayın ilk kampanyasını duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre 6 ay vadede, 7 bin 500 TL’ye kadar kullanılabilecek olan faizsiz taksitli nakit avans kampanyası için başvuruların kabul edilmeye başlandığı bildirildi.

Akbank Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyasının Ayrıntıları

Akbank, yeni ayın ilk kampanyasını duyurdu: 7 bin 500 bin TL'ye sıfır faiz uygulaması başladı! - Resim : 1

Akbank’ın 7 bin 500 TL üst limitli faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından yalnızca 1- 31 Temmuz tarihleri arasında mobil uygulamayı indiren ve öncesinde Axess veya Wings kredi kartına sahip olmayan yeni müşteriler yararlanabilmektedir.

Akbank Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası Başvurusu 2022

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 7 bin 500 TL üst limitli faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından faydalanabilmek için öncelikle bankanın mobil uygulamasının indirilmesi gerekmektedir. Telefona inen uygulamada bulunan “başvurular” kısmından Axess veya Wings kredi kartına online olarak başvuru yapılması, kampanya sürecinin ilk aşamasıdır. Onaylanan kredi kartı başvurusundan sonra yine aynı ekran aracılığı ile faizsiz taksitli nakit avans kampanyasına başvuru yapılabilmektedir.

Etiketler: akbank, nakit avans