Akbank hızlı kredi kampanyasını duyurdu: Online kredi onayı ile 250 bin TL hesaba yatıyor!

Akbank acil nakit ihtiyacına hızlı kredi çözümleri sunmaya devam ediyor. Şubeye gitmeden direkt kredi kullanımı 7/24 bulunan her yerden yapılabiliyor. Online direkt kredi başvurusu nasıl yapılır? Detaylar haberimizde..

Akbank hızlı kredi kampanyasını duyurdu: Online kredi onayı ile 250 bin TL hesaba yatıyor!

Ekonomik koşullarda yaşanan güç durumlar ay sonunu getirmeyi zorlaştırıyor. Hane halkının gıda ve giyim masraflarını karşılamakta zorlanılan bu dönemlerde pek çok iş yeri de kapatma kararı alıyor. Akbank acil nakit ihtiyacına yönelik uygun faiz oranları ile kaçırılmayacak bir teklif sunuyor. Şubeye gitmeden anında kredi kullanım fırsatı sadece online başvurularda geçerli oluyor. Akbank mobil uygulamasını kullanarak 7/24 bulunulan her andan Akbank direkt kredi başvurusu yapılabilir.

 AKBANK ONLİNE KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank'ın nakit ihtiyacına sunduğu çözüm yolu belge ya da imzaya gerek olmadan şubesiz kredi kullanım fırsatını sunuyor. Başvuru yapıldığı anda dakikalar içerisinde kredi onaylanarak hesaba geçiriliyor. Başvuru yapmak isteyenlerin Akbank mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra telefonunu sallaması yeterli oluyor. Açılan sayfa içerisine kredi tutarı yazıldıktan sonra detaylı bilgiler incelenebilir. Kredi başvurusu yine aynı alan içerisinden yapılabilir.

 AKBANK ONLİNE KREDİ TEKLİFİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Akbank'ın nakit ihtiyacı bulunanlara sunmuş olduğu kredi teklifi 250.000 TL'ye kadar geçerli oluyor. Belgesiz ve imzasız saniyeler içerisinde kredi onay alıyor. Akbank direkt kredi paketi Akbank Mobil uygulama ya da Akbank internet şubesi üzerinden yapılacak form doldurma aşaması ile başlatılabiliyor. Akbank telefon şubelerini arayarak konu üzerine daha detaylı bilgi alınabiliyor.

 AKBANK ONLİNE KREDİ KULLANIM DETAYLARI NELERDİR?

Akbank hızlı kredi kampanyasını duyurdu: Online kredi onayı ile 250 bin TL hesaba yatıyor! - Resim : 1

Akbank üzerinden kredi kullanımında bulunmak isteyenlerin ihtiyaç kredisini aylık tutarı ve faiz oranları üzerinden öğrenebilmesi mümkündür. Bankanın sunduğu kredi kullanımı kişiye göre değişebilir. Banka sunmuş olduğu kampanya üzerinde değişiklik yapma ya da kişiden belge isteme talebinde de bulunabiliyor.

Akbank 100.000 TL'ye kadar sigortalı ihtiyaç kredisini hayat sigortası primi dahil olmak üzere talep edilebiliyor 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi müşterinin yaşına faiz oranına ve kredi tutarına göre değişiklik gösterebiliyor.

 AKBANK ONLİNE KREDİ ÖDEME TABLOSU

Akbank ihtiyaç kredisi hızlı başvuru sayfasında 15.000 TL'ye kadar tüm kredi seçenekleri 36 ay vadeli olarak tercih edilebiliyor. 15.000 TL ve üzeri 100.000 TL'ye kadar talep edilecek ihtiyaç kredisi için 24 ay vade fırsatı sunuluyor. Aşağıdaki tablo takip edilerek 24 aylık ve 36 aylık kredi kullanımında geçerli rakamlar açıklanmıştır.

100 Bin TL kredi detayı:

  • Kredi tutarı: 100.000 TL

  • Kredi vade süresi: 24 ay

  • Kredi faiz oranı: %2.2

  • Kredi aylık taksit tutarı: 5.746,86 TL

 15 Bin TL kredi detayı:

  • Kredi tutarı: 15.000 TL

  • Kredi vade süresi: 36 ay

  • Kredi faiz oranı: %2.47

  • Kredi aylık taksit tutarı: 696,06 TL