Akaryakıta Zam Gelmeden Önce Sürücüler Bu İstasyona Akın Etti! Deposunu Dolduracaklara 50 TL!

Türkiye’de akaryakıt fiyatlarına üst üste gelen zamlar sürücüleri zor durumda bırakmaya devam ediyor. Duyurulan yeni kampanyada ise bayram öncesi deposunu dolduracakları sevindirdi! İşte detaylar…

Akaryakıta Zam Gelmeden Önce Sürücüler Bu İstasyona Akın Etti! Deposunu Dolduracaklara 50 TL!

Küresel piyasalarda petrol fiyatlarının artması, tedarik sorunları ve Türkiye’de devamlı artan döviz kuru ile yüksek enflasyon ve vergiler, akaryakıt fiyatlarının tarihi zirvelere ulaşmasına neden oldu. Özellikle dolar kurunda yaşanan sert inişler ve çıkışlar nedeniyle akaryakıt fiyatları zam ve indirimler ile sürekli değişiyor. Sürücüler ise fiyatlarda görülen bu karmaşaya karşın farklı yöntemler deniyor. Petrol Ofisi’nden yapılan duyuruya göre akaryakıt alacaklar için 50 TL’ye kadar yeni bir fırsat sunulacak!

15 Ağustos’a Kadar Devam Edecek!

Petrol Ofisi ve Türkiye İş Bankası Maximum arasında yapılan anlaşma ile araçlarının deposunu kârlı şekilde doldurmak isteyenlere 50 TL’ye varan puan kazanma fırsatı sunulacak. 1 Temmuz – 15 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, tek seferde veya farklı günlerde Maximum anlaşmalı Petro Ofisi istasyonlarından yapılacak akaryakıt harcamalarına özel puan kazanma şansı sunulacak.

Petrol Ofisi ve Maximum’dan 50 TL Hediye!

Akaryakıta Zam Gelmeden Önce Sürücüler Bu İstasyona Akın Etti! Deposunu Dolduracaklara 50 TL! - Resim : 1

Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olmak üzere 15 Ağustos 2022’ye kadar, tek seferde veya farklı günlerde yapılacak 250 TL ve üzeri 4’üncü yakıt alışverişlerinde 40 TL MaxiPuan, alışverişlerinden en az birini temassız Maximum Kart ile Öde Geç özelliğini kullanarak yapanlar ise 50 TL kazanacak. Artan akaryakıt fiyatlarına karşın daha kârlı şekilde depolarını doldurmak isteyenler Petrol Ofisi istasyonlarına akın ediyor.

Maximum Mobil Öde – Geç ile ödeme yapmak için yakıt alımından önce uygulama içindeki Pazarama’da yer alan Petrol Ofisi Öde – Geç uygulaması üzerinden plaka tanımının yapılması gerekmektedir.

Güncel Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar?

Motorin grubunda 8 Temmuz Cuma günü itibariyle 2,10 liralık bir indirim bekleniyor. Yapılacak söz konusu indirim sonrasında motorinin İstanbul’da litre fiyatı 26,69 liradan, 24,59 liraya düşecek. İstanbul’da 7 Temmuz Perşembe günü itibariyle beninin ortalama litre fiyatı ise 25.20 TL ile satışa sunuluyor.  

Etiketler: petrol, akaryakıt