Akaryakıt alışverişi yapmadan bu kampanyaya göz atın! Türkiye İş Bankası, 70 TL’lik yakıt hediyesi için düğmeye bastı! Son gün 31 Aralık!

Kampanyaları ile dikkat çeken Türkiye İş Bankası, 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek yeni bir akaryakıt kampanyasını müşterilerinin daha avantajlı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için başlattı.

Akaryakıt alışverişi yapmadan bu kampanyaya göz atın! Türkiye İş Bankası, 70 TL’lik yakıt hediyesi için düğmeye bastı! Son gün 31 Aralık!

Müşterilerine ayrıcalıklı hizmet vermek adına her an birbirleri ile yarış halinde olan bankalar, kampanyalarını da zamların yoğun bir şekilde görüldüğü sektör üzerine odaklamaya başladı. O sektörlerden biri olan akaryakıt alışverişleri, bankaların özellikle son zamanlarda çok sık kampanya düzenlediği alanlardan birine dönüştü. Bu sektöre bir kampanya da Türkiye İş Bankası’ndan geldi.

Müşterileri için bu kez BP isimli akaryakıt markası ile anlaşmaya varmış olan Türkiye İş Bankası, yeni bir akaryakıt alışverişi kampanyasının startını verdi. Müşterilerinin alışverişlerine TL değerinde olan ve sonrasında yakıt alışverişlerinde kullanılabilecek olan MaxiPuan hediye edeceğini duyuran Türkiye İş Bankası, kampanyasına katılım için yapılması gerekenleri ve yeni kampanyasına katılım için gerekli olan şartları geçtiğimi gün kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, YENİ AKARYAKIT KAMPANYASINI BAŞLATTI

Akaryakıt alışverişi yapmadan bu kampanyaya göz atın! Türkiye İş Bankası, 70 TL’lik yakıt hediyesi için düğmeye bastı! Son gün 31 Aralık! - Resim : 1

Sık sık düzenlediği akaryakıt kampanyalarına bir yenisini daha eklemiş olan Türkiye İş Bankası, 16 Kasım 2022 tarihi ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 70 TL MaxiPuan hediye edileceğini duyurdu. Aynı zamanda kampanyaya katılımı şart da koşan Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılım için yapılması gerekenleri anlattı.

Kampanyaya hem alışverişten önce hem de alışverişten sonra katılıma izin veren Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılmak isteyen müşterilerinin İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında yer alan “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak kampanyadan yararlanabileceğini ifade etti. Kampanyaya dahil olan müşterilerini de açıklayan Türkiye İş Bankası; Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ile bankamatik kartları ve Maxipara Kart sahiplerinin kampanyadan yararlanabileceğini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN İŞLEMLERİ SIRALADI

Kampanyası kapsamında ödül kazandırmayacak kart ve işlemleri tek tek kamuoyu ile paylaşmayı ihmal etmeyen Türkiye İş Bankası; ticari bankamatik ve kredi kartları, vadematik kart ve aidatsız kartlar ile yapılan işlemlerin kampanyadan herhangi bir kazanım elde edemeyeceğinin altını çizdi. Aynı zamanda Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler ile ürün iptal ve iade işlemlerinde de kampanyadan yararlanılamayacağını belirten Türkiye İş Bankası, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemlerin de ödül kazanamayacağını bildirdi.

Kampanyadan ödül kazanan müşterilerinin kazanacağı ödüllerine ilişkin de detaylı bir açıklama gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, kazanılan MaxiPuanların yalnızca Maximum anlaşmalı BP istasyonlarında görüntülenebileceğini ve yine sadece bu istasyonlarda yakıt alışverişi için kullanılabileceğini vurguladı. Bu kapsamda ödüllerin 5 Ocak 2023 tarihine kadar hesaplara geçeceğini belirten Türkiye İş Bankası, ödüllerin son kullanım tarihini ise 28 Şubat 2023 olarak duyurdu.